Ірина Білик похвалилася 8-річним синочком: зовнішністю Табріз вдався у тата, а талантами пішов у маму

Молодший синочок Ірини Білик підростає. Нині Табрізу вже 8 рочків минуло. З маминих відео в мережі видно, що хлоп'я неабияке талановите. Невідомо, чи співатиме, але танцює вже класно.

Ірина Білик виклала в мережу відеоролик, в якому 8-річний Табріз, син співачки та Аслана Ахмадова, виконує справжні дикі танці. Видно неозброєним оком, що маля дуже талановите. При цьому чалма з рушника на голові надає смаглявцю подібності до султана.

Син Ірини Білик талантами пішов у маму, а зовнішністю в тата

54-річна знаменитість вирішила похвалитися танцювальними здібностями свого молодшого сина. Виклавши в мережу ролик, де Табріз завзято виконує рухи під жваву музику, Ірина поцікавилася у підписників:

“Може його на танці віддати? Який стиль танцю порадили б для хлопчика?”

Рухи Табріза неабияк уразили уяву українців. Люди розділилися на два табори. Одні обсипали дитину компліментами з приводу вправних танців. Інші почали радити, до кого з відомих хореографів краще записати малюка.

Табріз Ахмадов багатьом видався “гарненьким”, “талановитим”, “класнючим”, “творчим”, “крутим”, “з почуттям гумору”, “солоденьким”, “нереальним”, “пластичним”, “суперським”.

З приводу стилю танців, які міг би виконувати син знаменитості, думки розділилися. Пролунали такі варіанти:

  • хіп-хоп;
  • шафл;
  • індійські танці;
  • джаз фанк;
  • афрохауз;
  • бойовий гопак.

З приводу хореографа, який має навчати Табріза танцювальним па, оприлюднили такі поради: Коляденко, Лещенко та інші прізвища. Натомість фразу: “До Дімки віддати” можна трактувати двояко.

Адже в Ірини був нетривалий шлюб із хореографом Дмитром Дікусаром, але він зараз перебуває у лавах ЗСУ. Натомість Дмитро Коляденко, здається, абсолютно вільний і міг би позайматися з синочком коханої жінки.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.