Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Один шлюб на все життя – нині все рідше зустрічається. Натомість кількість розлучень стрімко зростає, також росте кількість цивільних шлюбів. Та є такі чоловіки і жінки, які офіційно оформлюють практично всі свої відносини. Таких немало і серед зірок.

Віктор Павлік

Дружина Павліка розповіла про відпочинок у Буковелі
Багатоженці українського шоу-бізнесу: Віктор Павлік

58-річний український артист Віктор Павлік за своє життя встиг поміняти чотирьох дружин. З кожною він ходив до РАЦСу, а потім мусив розлучатися.

Наразі Віктор Павлік знаходиться у шлюбі з дівчиною, яка молодша від нього на 29 років. Катя Репяхова – четверта дружина артиста. Вони одружилися у 2020 році, а вже через рік стали батьками хлопчика на ім’я Михайлик.

Володимир Остапчук

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук почали зустрічатись восени минулого року
Багатоженці українського шоу-бізнесу: Володимир Остапчук

Відомому українському телеведучому і шоумену 39 років. Деякі ровесники Остапчука навіть в 39 не насмілюються офіційно реєструвати шлюб, в той час, як Остапчук вже тричі ходив до РАЦСу.

Цікаво, що шоумен дуже швидко наважується на штамп у паспорті. З кожною зі своїх трьох дружин він зустрічався менше 1 року до того, як вести її в РАЦС.

Так, з першою дружиною Оленою Войченко Остапчук прожив у шлюбі 10 років і має двох спільних дітей: сина Евана і доньку Емілію. Другою дружиною Остапчука стала нотаріусиня Христина Горняк. Їй він зробив пропозицію за кілька місяців після розлучення з Войченко. Цей шлюб тривав трішки більше року.

Зараз Остапчук одружений втретє. Його дружиною стала дуже юна дівчина, яка молодша від нього на 16 років.

Михайло Кацурін

Міша Кацурін показав раніше не бачені фото з таємного весілля з Дорофєєвою
Багатоженці українського шоу-бізнесу: Міша Кацурін

35-річний ресторатор та блогер Міша Кацурін кожну свою попередню дружину кидав заради нової пасії. Так, свою першу дружину Євгенію чоловік покинув заради Даші Кацуріної, яку дуже швидко покликав заміж. У Міші і Даші в шлюбі народилося двоє дітей.

У 2022 році Кацурін покинув свою другу дружину Дашу, яка народила дитину менше року назад, заради їхньої спільної подруги, відомої співачки Наді Дорофєєвої. Вже через рік Кацурін і Дорофєєва зіграли таємне весілля.

Користувачі Мережі не вірять у те, що шлюб Дорофєєвої і Кацуріна буде на все життя, дивлячись на те, як ресторатор чинив зі своїми колишніми дружинами.

Популярне

Схожі статті

Рецепт привезла з-за кордону, а чоловік облюбував з першої спроби: домашні ароматні пельмені “Північні”

Пельмені знайомі та звичні всім нам. Це проста, швидка і смачна страва для всієї родини на будь-яку частину дня. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних, соковитих і ароматних домашніх пельменів.

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.