“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Не так давно українська танцівниця та хореографка Олена Шоптенко повідомила про прикру новину. Через нещасний випад вона отримала травму, порвавши дві зв’язки колінного суглоба. Олені зробили операцію на коліні, і зараз знаменитість знаходиться на етапі реабілітації.

Детальніше про свій стан здоров’я танцівниця розповіла прихильникам в Instagram-stories. За словами Олени, зараз вона почувається значно краще, проте додала, що період реабілітації триватиме щонайменше 2 місяці.

Катерина Кухар слідом за Оленою Шоптенко отримала травму
Катерина Кухар слідом за Оленою Шоптенко отримала травму

Зазначимо, нині Олена Шоптенко разом з маленьким сином проживає в Австрії, куди вони виїхали під час повномасштабного вторгнення. Попри це, жінка продовжує підтримувати батьківщину. Зокрема, організовуючи благодійні флешмоби.

Так, недавно відома артистка балету та прима-балерина Катерина Кухар розповіла про серйозну травму у своєму Instagram. Вона поділилась короткими відео, у яких емоційно розповіла про те, як зараз почувається.

Катерина Кухар слідом за Оленою Шоптенко отримала травму
Катерина Кухар слідом за Оленою Шоптенко отримала травму

У першому відео Катерина зазначила, що отримала професійну травму. Знаменитість надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів, і через це не зможе продовжити тур. У наступному відеозверненні для прихильників вона, не стримавши сліз, поділилась емоціями, зауваживши, що артист ніколи не буде готовим до таких ситуацій.

“Друзі, а якщо чесно, то дуже сумно, тому що артист ніколи не буде до цього готовий”, – зазначила Кухар.

Нагадаємо, на одному з недавніх інтерв’ю Катерина вперше розповіла про стосунки з Олександром Стояновим. У розмові з журналістом балерина зізналась, що з чоловіком “йдуть різними шляхами”. До слова, розмови про можливе розлучення відомої пари почали ширитися від жовтня 2023 року.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.