Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Від дитячої слави до роботи офіціанткою

Багато хто пам’ятає Анастасію як маленьку акторку, яка зіграла ролі у популярних телесеріалах і фільмах в дитинстві таких як “Жіноча інтуїція”, “Снігове кохання”, “Аврора” та інші. Її талант і чарівна усмішка робили її улюбленкою мільйонів глядачів. Проте, з часом інтерес до неї згас, а фаворитами відомої режисерки стали інші маленькі акторки. Щобільше, після сумних подій в Україні Байрак переїхала в росію і підтримала країну-агресорку. Звісно, стосунки між колегами були розірвані.

Після закінчення школи, деякі діти-актори обирають інші професійні шляхи, але це не завжди легке рішення. Для Зюркалової, ймовірно, було особливо складно прийняти такий поворот, оскільки вона звикла до уваги та шани від публіки. Втім перед нею відкривались різні можливості. Донька відомої гімнастки та підприємця займалася спортом та фотографією, кінематографом та театром.

З усім тим, доля розпорядилася так, що Анастасія тепер прийняла роль офіціантки у Канаді. Цей крок може здатися несподіваним для тих, хто знає її як акторку, але це відображає зрілість та розуміння реальності, у якій всі ми опинилися після подій 24 лютого 2022 року.

До цього часу її молодший брат, який обрав своєю професією кулінарію, вже 8 років жив у Канаді й працював шеф-кухарем. Саме він простягнув руку допомоги сестрі та покликав її до себе.

Втім, Зюркалова у своїх інтерв’ю обов’язково звертає увагу на те, що офіціанткою вона заробляє гроші, але мрії бути актрисою вона не зраджує: на теренах Канади знайшла кіноагента, бере участь у кастингах та театральних проєктах, працює на озвучці, як людина, яка прекрасно володіє українською мовою. Таку свою діяльність Анастасія вважає шансом не лише відновити кар’єру, а ще й “заявити про свою українськість”.

Анастасія Зюркалова у театральному проєкті в Канаді. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.