Нетрадиційні погляди чи провал з Білоконь? Андрій Данилко розсекретив, чому досі холостякує у свої 50

Вічний холостяк – так все частіше називають улюбленця української публіки Андрія Данилка. Чому відомий та успішний чоловік у 50 років досі не вдягнув обручку?

Андрій Данилко, відомий своїм легендарним образом Вєрки Сердючки, у свої 50 залишається холостяком. Шанувальники і досі гадають, чому такий талановитий і харизматичний чоловік не одружився, а сам Данилко коментує свою самотність з гумором.

Мова йде про людину, чий талант і майстерність викликають захоплення, актора, співака, композитора, гумориста, режисера та сценариста. Серед українських зірок важко знайти когось, хто може похвалитися такою кількістю професійних досягнень, як Андрій Данилко.

Андрій Данилко розповів чому досі не одружений
Андрій Данилко розповів чому досі не одружений

Він створив унікальний сценічний образ, який з 1991 року розважає мільйони глядачів як в Україні, так і за кордоном. Скоро Андрію 51 рік і питання про його особисте життя стало ще актуальнішим: чому такий обдарований і привабливий чоловік досі не одружений?

Відомо, що Данилко ніколи не був офіційно одруженим і не має дітей. Відповідаючи на питання публіки та журналістів про можливий шлюб, він часто жартує, що вже одружений – на сцені.

Існували навіть чутки про нетрадиційну орієнтацію артиста, однак жодних підтверджень цієї гіпотези немає. Довгий час Данилку приписували роман з Інною Білокінь, яка грає на сцені маму Вєрки Сердючки. Але ці плітки залишилися лише плітками, адже Інна давно щаслива у шлюбі.

Андрію Данилко довгий час приписували роман з його сценічною мамою
Андрію Данилко довгий час приписували роман з його сценічною мамою

Сам Андрій пояснює відсутність сім’ї тим, що доля поки не дала йому такого шансу. Він вірить, що Амур влучить у його серце тоді, коли він цього найменше чекатиме.

В одному з інтерв’ю Данилко згадав про своє складне дитинство, зокрема про батьківські стосунки, які мали аб’юзивний характер. Це могло вплинути на його ставлення до шлюбу та створення сім’ї. Особисті переживання та відсутність позитивного прикладу в дитинстві могли стати причинами його самотності. Проте шанувальники не втрачають надії і вірять, що Андрій обов’язково знайде своє кохання.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.