14-річна дочка Віри Брежнєвої зізналася, ким хоче бути, коли виросте: мама-співачка до такого не була готова

Молодша дочка Віри Брежнєвої Сара активно не веде соцмережі і про її життя мало що відомо. Сьогодні ми розповімо, як вона живе, про що мріє, які будує плани і яку в майбутньому хоче обрати професію.

Віра Брежнєва має двох дітей від різних чоловіків. Старша донька Соня народилася ще в першому шлюбі, її батько колишній спортсмен Віталій Войтенко. Молодша ж донька Сара народилася від українського мільярдера Михайла Кіпермана.

Двоє сестер досить різні. Так Соня активно веде соціальні мережі, і про її життя завжди відомо шанувальникам. А ось Сара зовсім інша, її соцмережі набагато тихіші, та й фотографій там небагато. Лише зрідка з’являються світлини з татом і мамою.

Дочка Віри Брежнєвої розкрила, ким хоче стати, коли виросте
Дочка Віри Брежнєвої розкрила, ким хоче стати, коли виросте

Більшу частину часу Сара проводить у тата в Швейцарії. Їй до душі активний спосіб життя. Прогулянки, заняття тенісом і фітнесом – так вона любить проводити дозвілля. Звичайно ж, це ще й допомагає їй тримати форму. Крім цього, дівчинка дуже любить готувати і ходити на шопінг, а також грати в шахи. У своєму віці вона чудово розбирається в брендах і має хорошу колекцію модних прикрас, а також люксових парфумів.

Дочка Віри Брежнєвої розкрила, ким хоче стати, коли виросте
Дочка Віри Брежнєвої розкрила, ким хоче стати, коли виросте

Поки що Сара планує вступати до престижного вишу, де вчитиметься дизайну і моді. Її інтерес привернула сфера дизайнів інтер’єрів, чим вона в майбутньому і планує заробляти на життя. Цікаво, що не дивлячись на юний вік, у неї вже є власна, яка також займається дизайном інтер’єрів. Її дівчинка відкрила ще 2022 року.

Нещодавно Сара виклала історію в інстаграмі, в якій поділилася уподобаннями у виборі професії. В історії фігурувало запитання “Професія мрії, якби гроші не були важливі?”. На нього вона відповіла несподіваним чином “Криміналіст/детектив/суд мед експерт”. Мама дівчинки поки що ніяк не відреагувала на таке бажання доньки.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.