Зіркові пари, які зустрічалися, але до шлюбу так і не дійшли: Світлана Тарабарова, Настя Каменських, Альоша

Недарма кажуть в народі, що шлюби укладаються на небесах. От ніби й кохання є, і навіть заручились, а побратися так і не змогли. Проте з іншим партнером все складається. Розповімо про 3 таких пари.

Деякі пари здаються ідеальними, але, на жаль, не всі стосунки закінчуються шлюбом.

Світлана Тарабарова та Володимир Дантес

Світлана Тарабарова та Володимир Дантес. Скриншот фото з Мережі

Роман Світлани Тарабарової та Володимира Дантеса почався ще під час участі у популярному шоу “Фабрика зірок”. Пара виглядала дуже гармонійно і часто з’являлася разом на публіці.

Проте, всупереч щирим почуттям та взаємній симпатії, їхні стосунки завершилися. Причиною розриву Світлана вважає вибуховість характерів обох. Співачка зараз успішно продовжує свою музичну кар’єру та є щасливою дружиною і матір’ю 3 дітей, а Володимир також знайшов своє кохання та продовжує розвивати свою творчість.

Настя Каменських та Геннадій Вітер

Настя Каменських та Геннадій Вітер. Скриншот фото з Мережі

Настя Каменських, одна з найвідоміших українських співачок, та Геннадій Вітер, продюсер і музикант, були у стосунках кілька років. Вони виглядали щасливими разом і подейкують, що навіть були заручені.

Але їхні стосунки не призвели до шлюбу. Настя та Геннадій розійшлися, і кожен пішов своїм шляхом. Настя продовжує підкорювати музичні вершини разом з Потапом, а Геннадій займається продюсерською діяльністю.

Альоша та Вадим Лисиця

Альоша та Вадим Лисиця. Скриншот фото з Мережі

Альоша (Олена Тополя), відома українська співачка, та Вадим Лисиця, композитор і продюсер, були однією з найкрасивіших пар у музичному світі. Вони зустрічалися кілька років і мали серйозні наміри щодо майбутнього. Їхні спільні проєкти ставали популярними хітами, а особисті стосунки здавалися міцними та надійними.

Проте, як і у випадку з іншими парами, їхній роман закінчився без шлюбу. Причини розриву вони не афішували, але обидва продовжують активно працювати у музичній сфері. Альоша щаслива у шлюбі з іншим чоловіком і має дітей, а Вадим створює нові музичні проєкти.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.