“Якась драма може бути”: Надя Дорофєєва вперше розповіла про сварки з Кацуріним. Ідилія вже закінчилася?

Знаменита співачка Надя Дорофєєва вперше поділилася подробицями сімейного життя з Мішею Кацуріним. Артиста розповіла, як насправді вирішує конфлікти з чоловіком.

Українська співачка Надя Дорофєєва, відома своїм талантом і харизмою, нещодавно поділилася відвертими деталями свого сімейного життя з ресторатором Михайлом Кацуріним. Їхній шлюб, що відбувся у червні 2023 року, привернув значну увагу, адже перед цим Надя протягом семи років була одружена з Володимиром Дантесом.

Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж у 2023 році
Колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж у 2023 році

В інтерв’ю для Люкс ФМ Надя Дорофєєва вперше відкрито розповіла про конфлікти у новій родині. Вона зазначила, що непорозуміння у них виникають рідко, і всі проблеми вирішуються за допомогою розмов.

Також в інтервʼю Надя підкреслила, що у них з Мішею не буває сварок з биттям посуди та криками, вони вирішують все розмовами та домовляються.

Ці слова демонструють, що їхні стосунки побудовані на взаєморозумінні та повазі. Вони не приховують своїх емоцій, але й не допускають конфліктів до крайньої межі. Замість цього, вони знаходять спільну мову і вирішують будь-які розбіжності шляхом спокійних обговорень.

Нове сімейне життя Наді з Михайлом почалося з неочікувано. У червні 2023 року пара таємно зіграла весілля, що стало несподіванкою для багатьох. Це був сміливий крок, особливо враховуючи їхні попередні стосунки. Михайло Кацурін – відомий ресторатор, а його колишня дружина Даша Кацуріна тепер перебуває у стосунках з Володимиром Дантесом, колишнім чоловіком Наді.

Надя Дорофєєва після розлучення з Дантсом вийшла заміж за свого друга
Надя Дорофєєва після розлучення з Дантсом вийшла заміж за свого друга

Незважаючи на ці складні переплетення, Надя відчуває повну ідилію у нових відносинах. Вона зазначає, що їй комфортно у побуті з Михайлом, який у всьому її підтримує. Це дуже важливо для співачки, яка має активний і насичений графік.

Надя також не приховує, що знаходить спільну мову з дітьми Михайла від попереднього шлюбу. Вона ладнає з ними і намагається створити атмосферу гармонії та тепла у новій родині. Це важливий аспект, оскільки інтеграція у нову сім’ю завжди вимагає додаткових зусиль і взаєморозуміння. Надя часто публікує світлини в сторіс разом з дітьми Михайла, хоча у шлюбу з Дантесом про дітей навіть і не йшла мова, через що колишню пару часто називали “чайлдфрішниками”.

Популярне

Схожі статті

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?

Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

Літо цьогоріч видалося аномально спекотним. Тож українці цікавляться, чого чекати від осені. Коли настане бабине літо і якою буде погода до кінця вересня та на початку жовтня?