Кошовий заліз у борги, а Сопонару не витратила ні копійки: скільки коштували весілля зірок “Кварталу-95”

Весілля – один з найважливіших днів у житті кожної людини, на святкування якого, часто витрачають шалені гроші. Скільки коштували весілля зірок "Кварталу" Сопонару і Кошового – далі у матеріалі.

Весілля – день, який хоче запам’ятати на все життя кожна дівчина. Саме тому дуже часто на святкування оформлення шлюбу молодята витрачають шалені кошти. Та є і ті, хто не вважає за потрібним з шиком та розкішшю святкувати весілля.

Зірки “Кварталу” Євген Кошовий та Ірина Сопонару відсвяткували весілля абсолютно по-різному. Якщо “лисий з Кварталу” вліз у борги, то білявка майже зовсім не потратилась на весілля.

Євген Кошовий

Один з найвідоміших акторів “Кварталу 95” Євген Кошовий одружився у 2007 році з жінкою на ім’я Ксенія. На той момент Євгену було 24 роки, а його дружині – 23.

Весілля Кошового
Євген Кошовий розповів, скільки витратив на весілля

Молодий комік на той час ще не був популярним та багатим і лише починав свій творчий шлях в студії “Квартал 95”. Молодята хотіли зіграти пишне весілля та у них не було на це коштів. Тоді Євген вирішив взяти гроші у борг в студії “Квартал 95” та безпосередньо у свого друга Володимира Зеленського. Весілля артиста коштувало 15000 доларів. На той момент це були шалені кошти, а весілля вважалося найрозкішнішим в окрузі.

Кошовий зізнається, що частину боргу погасив відразу після весілля, віддавши подаровані гроші. З іншими боргами Кошовий розібрався протягом року.

Ірина Сопонару

Акторка жіночого кварталу Ірина Сопонару вийшла заміж влітку цього року. Дівчина довгий час зустрічалася з британцем на ім’я Ріс. Саме з ним Ірина побралася.

Зірка Кварталу Ірина Сопонару вийшла заміж і показала фото з весілля
Ірина Сопонару розповіла, скільки витратила на весілля

Свято проходило в Україні, на Батьківщині Ірини. Наречена обрала скромну білу сукню, а наречений одягнув вишиванку. Весілля було не дуже пишним – на 70 гостей. В інтерв’ю зірка “Кварталу” зізналася, що весілля повністю оплатив її чоловік, а вона не витрпатила ні копійки.

Варто відзначити що останні роки все більше поширено скромно святкувати весілля та інші свята. Це пов’язано з тим, що в Україні досі триває війна та й рівень життя в українців значно знизився.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.