15-річна донька Євгена Кошового вразила елегантним образом: з віком все більше схожа на батька (Фото)

15-річна донька зірки "Кварталу" Євгена Кошового Варвара здивувала публіку ніжною фотосесією. Дівчина обрала елегантний образ і показала, якою вона може бути вишуканою та елегантною.

Варвара Кошова – старша донька відомого українського коміка і шоумена Євгена Кошового. Дівчинка з дитинства прагне до медійності і популярності. Варвара  перейняла від свого зіркового батька харизму і талант і вже неодноразово встигла засвітитися на українському телебаченні.

Так, глядачі пам’ятають Варвару з вокального проєкту “Голос. Діти”. Дівчинці не вдалося там перемогти, але вона дійшла до фіналу. А своєю харизмою та гумором донька Кошового підкорила шоу “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”.

Варвара Кошова
15-річна донька Євгена Кошового вразила елегантним образом

Останні роки Варвара не з’являється на телеекранах і вкрай рідко публікує фото у соціальних мережах. Та нещодавно дівчина вирішила порадувати своїх прихильників і оприлюднила серію знімків зі своєї останньої фотосесії.

На чорно-білих фото 15-річна Варвара постала у елегантному брючному костюмі та чобітках. Дівчина зробила легкий макіяж, розпустила волосся, а свій образ вона доповнила стриманими прикрасами.

15-річна донька Євгена Кошового вразила елегантним образом
15-річна донька Євгена Кошового вразила елегантним образом

Варто відзначити, що в цьому образі Варвара виглядає набагато старшою свого реально віку. Крім того, важко не помітити, що з віком дівчина все більше стає схожою на свого зіркового батька.

15-річна донька Євгена Кошового вразила елегантним образом
15-річна донька Євгена Кошового вразила елегантним образом

Користувачі Мережі відразу відреагували на нові світлини доньки Кошового. Знімки зібрали багато вподобайок та коментарів в Інстаграм. Фоловери відмітили, що Варвара дуже приваблива.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Богиня”;
  • “Красуня”;
  • “Така ділова!”;
  • “Вишукана”;
  • “Гарнесенька”.

До слова, зараз Варвара Кошова пробує себе у моделінгу. Дівчина має модельні параметри і яскраві риси обличчя. Нещодавно Варвара знялася у своїй першій рекламі одягу, після чого її порівняли з донькою Моніки Белуччі Дівою Кассель.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.