“Цілувався зі мною”: Ксенія Мішина показала, заради кого проробила довгий шлях з України до США

Ксенія Мішина з сином та друзями відбула до США, щоб провести майстер-клас. Заразом вирішили помилуватися краєвидами. Коли Нью-Йорк набрид, відбули до Лос-Анджелесу. Тут трапилися свої пригоди.

З перельотом за океан Ксенії Мішиній не дуже пощастило. Один літак запізнився, тож довелося бігти бігцем, щоб встигнути з пересадкою. У салоні було доволі холодно, то в акторки з Платоном зуб на зуб не попадав.

Ксенія Мішина з сином Платоном ледве втрапили на Голлівудський пагорб у Лос-Анджелесі

А коли прибули на місце, з’ясувалося, що багаж загубився. Та врешті взяли себе в руки й почали милуватися місцевими краєвидами. Вдосталь погулявши по Нью-Йорку, дісталися й голлівудських пагорбів.

Ксенія Мішина з сином Платоном ледве втрапили на Голлівудський пагорб у Лос-Анджелесі

У Лос-Анджелесі на українців теж чекали веселі пригоди. Звісно, акторський гурт не міг пропустити відвідини пагорба з усіма відомими чарівними буквами. Тож дорогою довелося перекушувати просто в салоні автівки.

Довго петляли, не розуміючи, де краще припаркуватися, адже надпис на пагорбі хоч і було видно з різних частин дороги, але як підступитися до нього ближче, ніхто з подорожніх не міг втямити.

Ксенія Мішина з сином Платоном ледве втрапили на Голлівудський пагорб у Лос-Анджелесі

Коли прибули на місце, довго блукали у пошуках вдалої локації для знімань. Втямили, що трішки заблукали й підійшли не з того боку. Та врешті обійми з Hollywood таки відбулися. Чарівний напис навіть поцілував українську акторку.

Син Ксенії Платон теж був у захваті від побаченого. Підліток уже на повну котушку знімається у фільмах і навіть наважився здійснити стрибок із 2 поверху без дублера. Тож змусив усіх робити селфі на тлі відомого на весь світ напису, весело посміхаючись.

Популярне

Схожі статті

Якби не пояснила, не впізнали б: Олена Мозгова показала рідкісне фото легендарного батька — юний та стрункий

Олена Мозгова поділилася зі своїми прихильниками у соціальних мережах рідкісним архівним фото свого батька, яке прокоментувала лише одним словом "Тато".

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.