“Врятуйте нас терміново”: Філіп Кіркоров ледь не попрощався з життям і розповів подробиці – оце відпочив

Філіп Кіркоров опинився на грані життя: небезпечний відпочинок в горах, який міг закінчитися, так само як колись закінчив затоплений лайнер "Титанік»" - "Нас затоплює, врятуйте!"

Російський артист, який активно підтримує агресію своєї держави на нашій території, потрапив у дуже неприємну історію, з якої вибрався ледь живим.

Філіп Кіркоров порівняв масштаб трагедії із затопленням британського лайнеру “Титаніка”. Разом зі своєю знімальною групою, артист потрапив у саму справжню пасту від природи. Кіркоров вирушив до Сочі, місто на південному узбережжі росії та поїхав у гори – де на них вже чекали неприємності.

Команда застрягла у горах в каньйоні через сильний потом та смерч, йому ледь вдалося врятуватися та сховатися у якомусь будинку. Артист зміг зловити зв’язок посеред гір та вийти на зв’язок у своєму блозі – із проханням допомогти та врятувати їх, аби вони не закінчили своє життя, як потерпілі з Титаніку.

“Ми застрягли в горах, вибратися звідси не можемо. Подали сигнал SOS, прям як Титанік”.

Співак стверджує, що ріка піднялась на той момент вже на 10 метрів та перешкоджає будь-який рух по горах – ба більше, людину може просто “змити” вниз.

Відомий співак ледь не загинув на відпочинку в горах
Відомий співак ледь не загинув на відпочинку в горах

“Нас поступово затоплює, ми просимо про допомогу. Врятуйте нас терміново! SOS!”.

Артист сидів у приміщенні в халаті та з макіяжем на очах, але виглядає змученим та наляканим. Видно, що Кіркоров не хоче стати зіркою наступного фільму, який можуть зняти по мотивах легендарного “Титаніку”.

Далі Кіркоров показує гірський масив, де видно, як ріка піднялась та рухається з нереальною швидкістю – це явно небезпечно та може бути смертельним для людини. Вода забирає все на своєму шляху – страждають не лише рослини, а й тварини.

Команда з Кіркоровим не може ніяк вибратися самостійно, тому їм залишається лише чекати – коли рятувальники зможуть допомогти їм.

Локацію, де проводила зйомки команда артиста змило за лічені хвилини – як скаржиться сам співак, всього 7 хвилин і не стало їх знімального майданчика.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.