“Дякую тобі за цей рік”: 30-річна донька Олени Мозгової показала свою другу половинку, здивувавши вибором

Старша донька Олени Мозгової Зоя у свої 30 років вирішила більше не мовчати й розкрити ім'я другої половинки. З'ясувалося, що дівчині подобаються зовсім не чоловіки.

Зоя Мозгова виклала пост в Інстаграм, розставивши всі крапки над “і”. Названа донька Олександра Пономарьова вирішила більше не приховувати правду й розповісти на загал, з ким жила останній рік:

“Моє серце наповнене коханням, дякую тобі за цей рік і відчуття дому всередині. За чудове життя, нашу родину, допомогу і підтримку в найважливішій подорожі життя у внутрішній світ”.

Певно, цілюще повітря швейцарських гір вплинуло на 30-річну жінку таким чином, що захотілося врешті розповісти правду й показати кохану особу. Нею виявилася жінка, а не чоловік.

Як виглядає кохана Зої Мозгової

Подібний камінгаут Зоя зробила на своїй сторінці в Інстаграмі, виклавши коротеньке відео, де парочка ніжно обіймається та цілується. Обраницю старшої доньки продюсерки звати Юлія. Вони з Зоєю вже цілий рік живуть разом як одна родина.

Та лише потрапивши до Швейцарії, дівчата врешті вирішили кричати про своє кохання на весь світ. Зої було не просто зробити заяву на широкий загал. Але вона наважилася й тепер відчула полегшення.

Зоя Мозгова з вітчимом Олександром Пономарьовим

На жаль, Мозгова в дитинстві зростала без батька. Дмитра не стало, коли дитині було всього 4 рочки. Тож своїм татком дівчинка завжди вважала Олександра Пономарьова. Попри те, що батьки розсталися після 10 років стосунків, Зоя з вітчимом й досі зберегла гарні стосунки.

Тож на 30-річний ювілей отримала вітання не лише від мами Олени Мозгової, але й від золотого голосу країни. Поки невідомо, якою буде реакція Мозгової та Пономарьова на подібні заяви доньки.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.