Як провела літо “Роксолана” Ольга Сумська: святкувала день народження Борисюка, купалася в морі і не тільки

Оль Сумська виклала в мережу відео з підсумками липня. У акторки достатньо напружений графік, але у перервах між виставами та світськими заходами вона встигає провести час з близькими людьми.

Встигнути все — саме під таким девізом пройшов липень Ольги Сумської. Акторка встигла побувати на кількох вечірках, фестивалі, зібрати кошти для українських захисників, попрацювати та відпочити на морі. Відеозвіт за місяць Сумська опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як провела літо Ольга Сумська
Як провела літо Ольга Сумська

День народження Віталія Борисюка

Зокрема, 18 липня відзначав день народження чоловік акторки Віталій Борисюк. Йому виповнився 61 рік.

Ольга Сумська привітала свого обранця в Instagram та показала підписникам, як святкували іменини. Акторка доповнила допис піснею “Обійми мене” у виконанні Борисюка.

На день народження актора подружжя провело час удвох. Вони прогулялися містом і організували романтичну вечерю на терасі затишного ресторанчика.

Де ще побувала Сумська цього літа?

Також минулого місяця Ольга Сумська побувала на дні народженні Алли Кудлай. 23 липня співачка відсвяткувала свій 70-річний ювілей. Сумська побажала подрузі світла в душі, сили та натхнення для подальших творчих звершень.

Крім того, у липні “Роксолана” побувала на морі. Щоправда, поїздка ця була робочою — акторка відвідала Одеський міжнародний кінофестиваль і запам’яталася публіці своїм патріотичним луком. Ольга Сумська одягла синьо-жовту сукню вільного крою. Акторка доповнила образ масивними прикрасами з металу і дерева та жовтим клатчем з соняшниками.

Як провела літо Ольга Сумська
Як провела літо Ольга Сумська

Ще Сумська продовжує займатися благодійністю: допомагати дітям, збирати кошти на потреби військових. Зокрема, у липні акторка взяла участь у рекламній кампанії благодійних спортивних змагань “Залізна Країна: Кубок Гладіаторів”, метою яких є збір коштів для допомоги у лікуванні та реабілітації захисників у Житомирському обласному військовому шпиталі.

Куди планує поїхати акторка найближчим часом?

Сумську також чекає насичений роботою вересень. Разом зі своєю трупою акторка збирається здійснити тур Європою. З виставою “Наші Кайдаші” вони планують відвідати Чехію, Польщу, Нідерланди та Австрію.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.