Не встигла розлучитися, а вже задивляється на інших: Катерина Кухар показала свій ідеальний типаж чоловіка

Ще з часів "Танців з зірками" було зрозуміло, що Катерина Кухар вміє майстерно заінтригувати та має чудове почуття гумору. Балерина довела це своїм новим постом в одній із соцмереж.

Чутки про проблеми у подружньому житті Катерини Кухар ходять вже давно. Днями балерина “підлила масла в вогонь” своєю публікацією в Instagram.

Катерина Кухар показала, як, на її думку, має виглядати ідеальний чоловік
Катерина Кухар показала, як, на її думку, має виглядати ідеальний чоловік

Відома балерина розповіла, за що любить літо. І це зовсім не пляжі чи фрукти — це чоловіки, частини тіла яких можна добре розглянути в спекотну погоду, коли всі носять мінімум одягу.

На відео, розміщеному Катериною спочатку з’являється сама танцівниця, а потім кілька засмаглих чоловіків з накачаними м’язами. Під зображенням кожного з чоловіків коротка жартівлива відповідь на питання про те, за що балерині подобається теплий сезон. Наприклад: “за можливість купатися в морі”, “за соковиті стиглі кавуни”, “можливість займатися спортом надворі”, “за неймовірні заходи сонця” та ін.

Катерина Кухар показала, як має виглядати ідеальний чоловік
Катерина Кухар показала, як має виглядати ідеальний чоловік

З таким же питанням Катерина Кухар звернулася і до своїх підписниць.

“Ніч була важкою. Утім, літо продовжується… Тепер питання до вас, дівчата: за що любите літо ви?” — написала 42-річна танцівниця.

Серед відповідей були: “За все те, що і Ви!”, “Море, фрукти та пікніки”, “За запах базиліку, меду, скошених трав, спів цвіркунів, зоряні ночі,” “Я люблю літо просто за те, що воно є)” та ін.

Хоча пост мав жартівливий характер, він спровокував чергове бурхливе обговорення особистого життя артистки у соцмережах. Проте більшість користувачів все ж оцінили дотеп балерини та жартували у відповідь. Звичайно ж під таким відео більшістю коментаторів були жінки.

Також в одній з останніх публікацій Катерина Кухар розповіла, що надихає її та рятує від стресу. Для танцівниці натхненниками є яскраві вкраплення краси у буденну рутину, як-от гарний букет квітів, чи ті самі “неймовірні заходи сонця”. Також, як матуся, що багато працює, Кухар іноді любить якийсь час побути вдома сама, щоб зібратися з думками, відпочити та відновити сили.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.