День народження в неї, а подарунки отримують інші: у чому зізналася Наталя Могилевська в день свого 49-річчя

Центром уваги на вечірці до 49-річчя Наталі Могилевської була не вона. До того ж співачка не стільки отримувала подарунки, стільки дарувала їх.

Могилевська сама зробила центром уваги свою родину. Щаслива виконавиця дякувала чоловікові, особистість якого вона поки що не розкриває. Також співачка та гості свята надарували купу подарунків її названим донькам.

Дівчатка справді пораділи такому розвитку подій. На своїй сторінці в Instagram Наталя Могилевська виклала відео зі святкування. У короткому ролику можна побачити щирі емоції дітей.

“Ніколи не думала, що в свій день народження буду радіти подарункам дітям більше, ніж своїм”, — написала співачка.

Зокрема, 4-річна донька виконавиці Соня отримала у подарунок дитячий електромобіль. Могилевська розповіла, що дитина давно мріяла про таку машинку, але вона з чоловіком хвилювалася, що Соня замаленька і не впорається з керуванням дитячого авто на електродвигуні.

“Тепер я не хвилююсь за неї, адже знаю, що вона багато чого вміє і впорається сама з управлінням цієї для неї справжньої великої машини, яку вона вже паркує поруч із татовою”, — говорить Наталя Могилевська.

Могилевська розповіла, що їй подарували на день народження
Могилевська розповіла, що їй подарували на день народження

Сама ж співачка, крім подарунків, отримала від чоловіка організацію вечірки в колі близьких друзів. Валентин сам був шеф-кухарем на дні народженні дружити і готував м’ясо на грилі.

Що ж до подарунків від друзів, то Наталя Могилевська отримала морозилку для автомобіля, про придбання якої думала вже давно. Також друзі приготували для співачки її улюблений торт з чорницею, який привезли на Київщину аж з Полтави.

Доньки подарували Могилевській власноруч створений плакат з написом: “Найкраща мама на світі”.

Могилевська розповіла, що їй подарували на день народження
Могилевська розповіла, що їй подарували на день народження

Нагадаємо, стосунки Наталі з 47-річним Валентином тривають вже понад два роки, хоча знають одне одного вони вже близько 20 років. Спочатку пара тримала стосунки в таємниці. Вперше публічно про свого чоловіка Могилевська розповіла наприкінці 2022 року. Подружжя виховує двох названих доньок — Софію (4 роки) та Мішель (12 років).

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.