Вийшла за нього заміж тайкома: як виглядає чоловік Наталії Могилевської, який зробив її матір’ю 2 дітей

Чоловік Наталі Могилевської вперше дозволив їй викласти сімейне відео в мережу. Про обранця співачки відомо мало. Вона пообіцяла розкрити таємницю після перемоги.

Зворушливе сімейне відео виклала днями Наталя Могилевська на своїй сторінці в Instagram. Співачка вперше показала публіці свого офіційного чоловіка.

Зворушлива зустріч Наталі Могилевської з чоловіком

Виконавиця потягом поверталася з відпочинку. Могилевська з двома прийомними доньками, 12-річною Мішель та 4-річною Софією, провела відпустку в Одесі. На залізничному вокзалі їх зустрічав чоловік Наталі та щасливий батько сімейства. Він обійняв дружину та дівчат і подарував коханій квіти. Букети з ромашок та інших польових квітів отримали від тата й доньки.

 Як виглядає чоловік Наталії Могилевської
Як виглядає чоловік Наталії Могилевської

У підписі до відео співачка подякувала обранцеві за відпочинок та можливість поділитися відео в Instagram. Зазвичай чоловік Наталі проти будь-яких фото, відео чи згадок про нього у соціальних мережах.

Також Могилевська подякувала партнерові за теплу зустріч та квіти.

Підписники Наталі висловили припущення, що чоловік зірки одесит, оскільки зустрічав він її ще в Одесі, коли співачка лише приїхала на відпочинок. Могилевська заперечила це і пояснила, що чоловік чекав у Одесі, оскільки приїхав у місто першим на авто:

“Він вперед поїхав на машині. Він завжди так робить. Щоб було на чому їздити по місту”.

Що відомо про офіційного чоловіка співачки?

Про чоловіка Наталі Могилевської відомо небагато. Українська виконавиця тримає в таємниці подробиці особистого життя. Розповісти про чоловіка все співачка пообіцяла лише після перемоги.

Наразі відоме лише ім’я обранця 47-річної виконавиці. Його звуть Валентин. Раніше Могилевська розповідала, що знайома зі своїм офіційним чоловіком вже понад двадцять років. Утім, тоді їхні стосунки були неможливими.

Як виглядає чоловік Наталії Могилевської
Як виглядає чоловік Наталії Могилевської

Уперше Могилевська розповіла, що зустріла кохання наприкінці 2022 року. Співачка зізналася, що їхні стосунки з Валентином розвивалися з початку 2022 року.

Наталя називає свого обранця таким же “шаленим”, як і вона сама. За словами співачки, разом з чоловіком вона об’їздила всю країну і побувала в багатьох гарячих точках, де виступала для українських захисників.

“Він завжди їздить зі мною і від усього захищає”, — говорить Могилевська.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.