У Гросу “Малинові вуста”, а у Кароль полуничний манікюр і ожинові губи: зірки показали своє “соковите” літо

Українські зірки Аліна Гросу і Тіна Кароль показали, як проводять це літо та вражають аудиторії своїми досягненнями – в когось цікавий кліп і пісня, а в когось цілий город корисних вітамінів.

Літо прекрасний час для втілення мрій, поставлених цілей, для яскравого життя, яке насичене сонячними променями та приємними згадками на майбутнє. Українські зірки теж полюбляють літо, тому що це можливість вийти зі свого “куточка” та жити на повний максимум.

Аліна Гросу цим літом вирішила зірвати увагу на себе за допомогою нової пісні “Малинові вуста” та вразити аудиторію розкутістю і цікавої романтичною історією, про яку розповідається в кліпі.

Дівчинка знайомиться з чоловіком на вечірці, де випадково проливає вино на його сорочку, після чого пропонуємо йому загладити свої провини та попрасувати речі.

А потім пара закохується один в одного та проводять разом час – цікаво, просто та незабутньо. А в кінці історія закінчується кульмінацією – дівчина детектив та все спеціально підстроїла аби схопити злочинця – того самого хлопця. Вона наважується відключити почуття та продовжити свою справу.

Тіна Кароль та Аліна Гросу показали, як проводять літо
Тіна Кароль та Аліна Гросу показали, як проводять літо

Тим часом Тіна Кароль кожного дня все більше дивує аудиторію та прихильників – що ж нове вона змогла виростити в себе на городі та саду. Це були ананаси, полуниця, гарбуз, ожина, огірки, помідори, персики, яблука, малина.

Здається у співачки вдома свій великий магазин, але з корисними вітамінами, в яких ти точна впевнений, що немає ніяких шкідливих речей.

Дивлячись на струнке тіло Тіни Кароль стає зрозуміло, чому вона обрала для себе подібне хобі. Не лише тому, що свій маленький город – це спосіб своєрідної медитації, а ще й купа корисного, що можна з’їсти із самого ранку, після теплого сонця, яке потрапило на ягоди.

Кароль активно займається спортом – розтяжки, йога, тому вона дуже дбає про своє харчування, яке має бути збалансованим, корисним та й цікавим. Ще й процес появи продуктів на своєму подвір’ї дає мотивації і натхнення після тривалого робочого дня підійти та підв’язати огірки, яким це так потрібно.

Тіна Кароль та Аліна Гросу показали, як проводять літо
Тіна Кароль та Аліна Гросу показали, як проводять літо

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?