“Він мій”: Тіна Кароль заявила, що буде складною свекрухою для майбутньої невістки, яку приведе її єдиний син

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла про стосунки зі своїм єдиним сином та майбутньою невісткою. Зірка зізналася, що буде складною свекрухою.

Тіна Кароль у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром народила сина Веніаміна, якому зараз вже 14 років. Нещодавно до дня народження покійного чоловіка співачка влаштувала дуже зворушливу фотосесію з сином, повторивши з ним архівні кадри, які колись робила з його батьком.

Тіна Кароль в пам'ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином
Тіна Кароль заявила, що буде складною свекрухою для майбутньої невістки

Публіка була у захваті від результату і того, яким дорослим став Веніамін. Ще нещодавно він виглядав маленьким хлопчиком, а вже зараз – це молодий чоловік, поруч з яким Тіна виглядає тендітною дівчиною. Після смерті Євгена Огіра зірка більше не виходила заміж і не крутила публічних романів, а Веня – головний чоловік в її житті.

В інтерв’ю для шоу “Сніданок з 1+1” Тіна Кароль погодилася з тим, що 14-річний син виглядає старше, ніж підліток:

Я намагаюсь встигати за змінами сина, я мушу, я маю, але він вже самостійний. Він дуже добре розуміє, що він найголовніший чоловік в моєму житті і взагалі в нашому домі. Він каже: “Чого так довго чекати цих 18 років, щоб все було дозволено? Я б вже багато чого міг зробити”. Ну там машина, те, се

, – розповіла зірка.

Тіна Кароль в пам'ять про чоловіка зробила фотосесію з дорослим сином
Тіна Кароль заявила, що буде складною свекрухою для майбутньої невістки

Однак до того, що вже скоро сина доведеться відпустити у доросле життя, Тіна не готова. До майбутньої дружини Веніаміна у неї буде суворий підхід:

Я дуже складна буду, це в мене така забавка буде – бути складною свекрухою. Ну я ще не готова до цього, безумовно, він мій – і все

Тіна Кароль прихорошилася і вперше публічно звернулася до нового коханого
Тіна Кароль заявила, що буде складною свекрухою для майбутньої невістки

Також Тіна Кароль розповіла, що у сина менеджерський склад розуму і він цілеспрямовано йде до того, щоб допомагати країні відновлюватися після великої війни.

Нагадаємо, Веніаміна співачка відправила на навчання у Великобританію, де хлопчик показує хороші успіхи та радує маму досягненнями. Тіна сподівається, що весь набутий там досвід Веня в майбутньому реалізує вдома в Україні.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.