“Ми повинні захищатись”: Марина Боржемська відреагувала на заяву сина про складні стосунки з ексом Узелковим

Марина Боржемська захопилась відвертістю і сина й врешті прокоментувала складні відносини з колишнім чоловіком В'ячеславом Узелковим, який не дає спокію жінці та її дітями вже понад 5 років.

Українська тренерка Марина Боржемська понад 20-ти років прожила у шлюбі з боксером В’ячеславом Узелковим. У пари народились дві дитини – син Роберт та донька Олівія.

У 2019 році пара розлучилась та не коментувала справжньої причини, лише уникали цих тем. Проте, на Марину після цього летіли всілякі звинувачення та неприємні слова. Тренерка намагалась якомога більше уникати цього та не показувати, що її це заділо.

Після розлучення Марина відмовилась ділити майно та залишило все колишньому чоловікові, а сама забрала дітей та переїхала жити до батьків.

Проте, стосунки між колишніми наколювались з кожним роком. Останньою краплею став вчинок Узелкова – він привітав матусю з днем народження та сказав, що не спілкувався із нею, поки весь час був у шлюбі та причини не назвав, лише підписав – “здогадуйтесь самі через кого”.

Марина Боржемська прокоментувала заяву сина про Узелкова
Марина Боржемська прокоментувала заяву сина про Узелкова

Марина ніяк не коментувала ситуацію та в черговий раз промовчала. Але у матусі є 15-річний син Роберт, який все життя проживає у цих суперечках і сварках. У хлопця дуже сильно накипіло та він вирішив нарешті “відкрити очі” та розповісти правду, хто винен у всіх сварках в сім’ї.

Роберт розповів, що батьком завжди всіх ображає – родичів, матусю, сестру, навіть друзів сина. Що справжня причина, чому хлопець не спілкується із батьком ховається у тому, що дитина просто не хоче бачити цю людину, яка дозволяє собі в його бік багато неприємного.

Також Роберт додав, що їм складно бути в такій ситуації, постійно чути образу від батька та ніяк не вдіяти.

Матуся Марина захопилась словами свого сина та з гордістю написала у відповідь свої думки. Боржемська не вступала в жодну зі сварок з Узелковим через те, що хотіла цим уберегти дітей, аби вони якомога менше отримали в свою сторону.

“Пробач, що тоді довелося взяти все це у власні руки. Мені як матері не хотілось цього, своїм мовчанням та уникання цих розмов, я лише хотіла захистити вас з Олівочкою…”

Також Марина підкреслила, що син вже виріс та став мужнім і чесним, хлопець стає на захист своєї родини – мами та молодшої сестри, що є великою повагою до Роберта.

“Сподівалась на дорослість з обох сторін, але інколи ці старання призводять до того, що ти описав в своїх рядках”.

Популярне

Схожі статті

“Більше 10 місяців не бачив моє сонечко!”: старший син Андрія Джеджули поряд, тепер і з донькою зустрівся

Врешті й до Андрія Джеджули дійшла ця радісна подія. Шоумен не бачив молодшу донечку більш як 10 місяців. Урешті довгоочікувана зустріч відбулася. Обоє – тато й доня – були на вершині щастя.

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!