“Як пороблено”: чорна полоса в особистому житті зірок – KAZKA скасувала весілля, Камалія приховує розлучення

Українські співачки Камалія та Олександра Заріцька розповіли, що зараз на особистому – в когось приховане розлучення, а хтось навіть не встиг одружитися.

У кожної зірки своє особисте життя, в когось воно наповнене щирим єдиним коханням, хтось в пошуках довгі роки, хтось не планує будувати сім’ю та полюбляє романи без зобов’язань.

Співачки Камалія та Олександра Заріцька розповіли, як раз на любовному фронті та що у житті зірок.

Камалія декілька років тому розлучилась зі своїм чоловіком та вразила прихильників, понад 20 років разом і розлучаються. Як виявилось, причина розлучення пари було те, що Захур чимось образив свою жінку, настільки сильно, що вона погодилась на розлучення.

У пари ніколи не було сварок та їх діти двійнята завжди зростали в любові та спокої. Проте, мама і тато все ж таки більше не разом, про що доньки досі і не знають. Так збіглося, що дівчата поїхали жити до Британії разом із батьком, під час війни в Україні, мати забороняє повертатися донькам, а сама живе на дві країни. Тож, регулярно відвідує дівчат в Європі. Але маленькі красуні досі вірять в те, що у батьків все добре і вони досі кохають один одного.

Зараз в особистому житті Камалії все добре, співачка не наважилась ще будувати якісь міцні стосунки, тому поки ще думає та хоче дати собі час. У неї є чоловік, який дуже сильно подобається артистці і вона хотіла би будувати стосунки з ним, але пізніше.

Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами
Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами

Тим часом Олександра Заріцька скасувала своє весілля, подія була запланована на червень 2024 року, співачка мала одружитися з Павлом Тараненком. Після цього прихильники вирішили, що дівчина відмовляє своєму коханому та розриває з ним стосунки.

Проте, співачка спростувала всі чутки та відповіла, що з Павлом вони разом і планують одружитися пізніше – після перемоги України. Дівчина носить каблучку, що подарував коханий та планує у майбутньому втілити мрію у реальність – стати чоловіком та дружиною.

“Я в плані кохання дуже постійна людина, якщо я всій Україні сказала, що заручена, то я не буду постійно хайпувати, що я заручена, а тепер вже не заручена. Нічого не змінилося”.

Олександра зізналась, що в їх стосунках гармонія та спокій, єдине, що коханий трохи ревнує дівчину, але вона до всього відноситься спокійно.

Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами
Камалія та Олександра Заріцька поділилися особистими новинами

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.