Alyona Alyona, Наталя Могилевська, Олександра Заріцька мають коханих: чому приховують імена чоловіків

Дехто зі знаменитостей полюбляє ділитися з широким загалом своїм особистим щастям, викладаючи в мережу світлини з обіймами і поцілунками. Та є й такі, які ретельно оберігають власний простір, і подібна таємничість викликає неприхований інтерес у шанувальників.

Alyona Alyona

Довгий час реперка формувала імідж самотньої дівчини, що не має близької людини. Згодом зізналася, що закохана, але ще майже рік не показувала обличчя свого обранця. Врешті завісу таємниці було знято. Коханим зірки виявився колега-репер YOXDEN.

Alyona Alyona приховувала обличчя коханого, але журналісти вирахували Дениса за костюмом на фото

Цілий рік голубки насолоджувалися звичайним людським щастям, але згодом Альона розповіла, що вони з Денисом вирішили припинити стосунки. Пояснила, що парубок набагато молодший за неї і поки не готовий до створення сім’ї. Зважаючи на те, що розбіглися молодята торік у День Святого Валентина, можна припустити, що репер неправильно привітав зірку зі святом.

На жаль, Alyona Alyona і Денис уже не разом

Наталія Могилевська

Співачка частенько змінює партнерів. У це важко повірити, але саме війна познайомила зірку зі справжнім чоловіком. Він допоміг вивезти з України до Франції сестру Наталі, яка перебувала на 8-му місяці вагітності.

Наталія Могилевська не розкриває імені коханого

47-річна Могилевська втямила, що на це міцне плече можна обіпертися. Вона й сама не сподівалася, що в такий складний час її серце здатне закохатися. От тільки ім’я свого героя жінка не спішить сповіщати широкому загалу. Він довгий час мешкав у США, а тепер повернувся до України. Наталя розповіла, що він супроводжує її в поїздках по військових частинах і прифронтових містах.

Саша Заріцька

Довго інтригувала фанатів й Олександра Заріцька з гурту Kazka. Вона натякала, що її серце невільне, але хто його заполонив, не казала. Всі думали, що обранцем дівчини став партнер по паркету в “Танцях з зірками” Юрій Мєшков. Але згодом стало зрозуміло, що це зовсім інша людина.

Саша Заріцька довго тримала фанів у невіданні, не розповідаючи, хто її коханий

Саша закохалася в музиканта HAWX. Ім’я коханого Павла Тараненка відкрила лише торік у вересні. На жаль, цьогоріч 14 лютого закохані були не разом. Тож довелося зізнаватися у коханні через соцмережі, ілюструючи пост палкими обіймами.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.