“Іноді я навіть забуваю, який сьогодні день”: співачка Alyona Alyona розповіла, як їй живеться у свої 33

Попри надмірну завантаженість, через яку Alyona Alyona довелося навіть перенести концерти в кількох європейських містах, вона встигає будувати творчі плани та дивувати підписників новими образами.

Купа роботи, зміни в житті, новий образ та сприйняття себе — це те, з чого нині складається життя української реп-виконавиці Alyona Alyona.

Днями співачка поділилася з підписниками в Instagram дописом, в якому відверто розповіла, що трохи “запрацювалась” і навіть забуває, який сьогодні день. Виконавиця і до того мала щільний графік, а після участі в Євробаченні роботи стало ще більше.

“Моє нинішнє життя — дорога. Інколи я навіть забуваю який сьогодні день і не знаю, котра година. Натомість я дедалі більше розумію, чого хочу. Зміни у мені відбуваються кожного дня. Я рада бачити нову себе і найголовніше, що зараз відчуваю себе такою, як хочу в цей момент і в конкретний період життя”, — говорить Alyona Alyona.

Alyona Alyona розповіла, чому іноді забуває, який день та котра година
Alyona Alyona розповіла, чому іноді забуває, який день та котра година

Можливо, саме через напружений графік співачка вирішила внести корективи у графік концертів у рамках турне країнами Європи.

“Вирішили “розбити” європейський тур. Кілька міст відвідаємо у серпні, а решта міст залишиться на вересень”, — повідомила виконавиця своїм підписникам в Instagram.

У новому дописі в Instagram, в якому йдеться про напружену роботу й постійні подорожі, співачка опублікувала серію світлин. На фото вона постає у зміненому образі. Співачка одягла сорочку гірчичного кольору з масивними накладними кишенями. Урівноважує образ також масивне золоте намисто. Натомість зачіска проста, вона контрастує з одягом. Зверху волосся забране назад, а далі спадає на плечі м’якими хвилями.

Оновила співачка і макіяж. Зокрема, очі Alyona Alyona підведені зі стрілками. Підписники із захопленням сприйняли новий образ виконавиці. Багато з коментаторів вказали на те, що співачці личать “стрілки”.

На початку серпня Alyona Alyona також розчулила підписників світлинами з мамою. Так вона привітала матір з днем народження.

Alyona Alyona розповіла, чому іноді забуває, який день та котра година
Alyona Alyona розповіла, чому іноді забуває, який день та котра година

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.