32-річна alyona alyona знову закохана в музиканта: “Консервуємо вишні, збираємо гриби, готуємо голубці”

Реперка alyona alyona останнім часом відмовилася від куріння та не вживає м'яса. Це сталося не лише через проблеми зі здоров'ям. На подібні зміни дівчину наштовхнув коханий.

Раніше Альона Савраненко радо розповідала про свого коханого Дениса. Тепер же перебуває в нових стосунках. Не те щоб приховувала нового обранця, але сімейний блог більше влаштовувати не планує.

З колишнім дівчина розлучилася ще до повномасштабного вторгнення. Вони залюбки постили в мережі спільні світлини та викладали різні приколи. Та в один момент усе обірвалося. Альона з Денисом розсталися.

32-річна alyona alyona знову закохана в музиканта

Публічний досвід стосунків навчив артистку приховувати від загалу особисте життя. Адже чимало хейту було спрямовано на реперку через те, що вона має пишні форми, а її бойфренд худенький. До того ж вони були однакового зросту, а в уявленні більшості людей кавалер має бути вищим на зріст за свою кохану.

Володимир теж музикант, але займається не репом. Працює в іншому стилі – молодик захоплений електронною музикою. Разом вони записали лише один трек. Решта композицій реперки більш ліричні. alyona alyona розповіла Маші Єфросиніній, що знову закохалася через пів року після розриву зі своїм бойфрендом.

32-річна alyona alyona знову закохана в музиканта

Вони спілкувалися в соцмережі, обмінюючись лайками та коментами під постами. Згодом обом захотілося поспілкуватися наживо. Артистка розповіла колезі, які документи потрібні, щоб виїхати з концертом за кордон.

Першою відчула закоханість alyona alyona. Трішки пізніше це ж почуття охопило й Володимира. Нині закохані мешкають у 3-кімнатній квартирі чоловіка разом із братом та його дівчиною. А ще у них є двоє котів.

Умови не дуже комфортні – трішки тіснувато й немає сучасного ремонту, але закоханій дівчині байдуже. В неї останнім часом змінилися цінності. Альона залюбки порається по господарству і готує їжу.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.