“Прийшов і сам зізнався”: Ірина Білик поставила мережу “на вуха” через те, що “всі чоловіки зраджують”

Ірина Білик запевнила аудиторію, що не буває чоловіків, які не зраджують другу половинку, через це "нарвалась" на різні думки у коментарях – одні погодилися, інші запевнюють у зворотному.

54-річна українська співачка Ірина Білик опублікувала пост, в якому запевнила своїх прихильників, що всі чоловіки здатні зрадити кохану. Такий висновок жінка зробила через коментарі, які прочитала від своєї аудиторії.

“Більшість пише, що всі чоловіки зраджують, і тоді в мене виникло тільки одне питання – а чи змогли б ви пробачити зраду, якби він прийшов до вас і сам зізнався в цьому?!?”

Ірина Білик запевнила фанів, що всі чоловіки здатні зрадити
Ірина Білик запевнила фанів, що всі чоловіки здатні зрадити

У коментарях прихильники співачки розділились на декілька груп – хтось запевняє, що це все стереотип і не правда, що є чоловіки, які дійсно кохають один раз і не здатні зрадити, через свій характер та відданість одній єдиній.

А інші погоджуються із думкою Білик, що кожен чоловік «за природою» здатен на зраду.

А третя група людей почали розповідати свої історії так як би у цьому житті вони би вчинили, якщо зіткнулися зі зрадою. Більшість дівчат готові пробачити, але залишити цього чоловіка та продовжувати життя самостійно, вже без нього.

Жінки не сумують з приводу цієї теми, а навпаки жартують: “Звісно би пробачила. Покійнику все що завгодно пробачиш!”.

Сама ж артистка мала багато романів за своє довге життя. В неї була насичена молодость та досі яскраві стосунки з протилежним полом.

За все життя у зірки було чотири чоловіка, проте лише один з них був офіційним.

Перший цивільний чоловік Білик був Юрій Нікітін, у далеких 90-х роках. Через час чоловік став продюсером співачки та між ними зав’язались романтичні стосунки. Разом вони були понад 8 років, Ірина хотіла будувати сім’ю та народити дитину, а чоловік не був згоден на це. Тому Ірина та Юрій розійшлись – мирно та без скандалів.

Другим чоловіком Білик став Андрій Оверчук, з яким співачка народила дитину. Цей шлюб також не був офіційним, але артистка наполягала на церковному шлюбі – вінчання. Але довго молодята не були разом, через зраду чоловіка Ірина вирішила, що потрібно розійтися. Сину на той момент було всього два роки.

Треті стосунки були з відомим Дмитром Коляденко, але більше нагадували гойдалки – вони сварились, розходились та знову сходились. Чоловік навіть 6 разів кликав жінку заміж, але вона не поспішала виходить заміж до нього. Але довгі ці стосунки не тривали, жінка пішла від Дмитра, який довго не міг прийти до тями від цього.

Ірина Білик запевнила фанів, що всі чоловіки здатні зрадити
Ірина Білик запевнила фанів, що всі чоловіки здатні зрадити

Також у Білик ще біли й надалі тривалі стосунки з Дмитром Дікусаром, який був молодший за неї на 15 років, потім з Асланом Ахмадовим, який став першим офіційним чоловіком.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.