52-річний і неодружений: Ектор Хіменес-Браво розповів про свої стосунки – хто з дівчат затримався надовго?

Ектор Хіменес-Браво у свої 54 роки не одружений, але чоловік на то має особисті причини та розповів, чому жодні з його відносин не призвели до весілля.

54-річний холостяк Ектор Хіменес-Юраво, незмінний ведучий кулінарного шоу “Мастер Шеф” досі живе один – тобто не перебуває у стосунках.

Не так давно, пару років тому, чоловік публікував фото у мережі з таємною дівчиною, судячи з їх фото, між ними були стосунки. Шеф-кухар приховував це, але на день Святого Валентина не втримався та привітав кохану спільним фото, на якому не видно обличчя дівчини, але можна припуститися, що друга половинка Ектора молодша за нього.

У мережі навіть завдяки цим фото проводили розслідування, хто це міг бути та всі здогадки зупинились на Олені Соїр, вона називає себе особистим бренд-менеджером.

Але через деякий час шеф-кухар перестав публікувати сумісні фото і тепер знову мережа вважає чоловіка холостяком, проте, сам зірка ніяк не коментує, чи перебуває зараз у стосунках, чи ретельно все приховує.

Ектор Хіменес-Браво поділився, з ким мав стосунки
Ектор Хіменес-Браво поділився, з ким мав стосунки

Взагалі на тему відносин чоловік майже нічого не відповідає та намагається ніяк не коментувати, більше тримати у таємниці. Але декілька років тому розповідав, у чому причина, що йому так складно побудувати стосунки.

Як виявилось, все через популярність чоловіка, чутки навколо зруйнували стосунки між закоханими. Тоді Ектор зізнався, що одного разу він тримав стосунки на публіці та ділився з мережею деталями, але потім дуже сильно пошкодував про це, тому що всі плітки навколо сприяли розлученню пари.

“Я колись обпікся тим, що не приховав відносин, було дуже багато бруду і пліток, це погано позначилося на них і ми розлучилися”, – коментував телеведучий.

Ектор Хіменес-Браво поділився, з ким мав стосунки
Ектор Хіменес-Браво поділився, з ким мав стосунки

В мережі постійно ходять чутки навколо стосунків шеф-кухаря, йому навіть приписували роман з Ольгою Мартиновською, яка вже декілька років є також ведучою Мастер Шеф.

Останні фото з коханою дівчиною Ектор публікував ще у 2022 році, а зараз жодної згадки. Можливо він ретельно приховує та ніяк не ділиться цим, але його блог у мережах схожий на самотній – чоловік постійно показує, як проводить час лише зі своїми пухнастими друзями та розповідав, що без них він би не зміг би жити.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.