“Уся тусовка це знає”. Відомий продюсер натякнув, що Репяхова приховує “велелюбність” 58-річного Павліка

Продюсер Євген Фешак зазначив, що 30-річна дружина Віктора Павліка замовчує подробиці їх родинного життя. Фершак не розуміє, чому та відмовилась відповідати на питання журналістів.

Попри вік, Віктор Павлік завжди був і залишається достатньо темпераментним. Він завжди мав активне життя — усі колеги артиста про це знають, зізнався в нещодавньому інтерв’ю Євген Фешак, продюсер радіо “Люкс ФМ”.

Річ у тому, що днями дружина співака Катерина Репяхова відмовилась обговорювати інтимне життя з чоловіком. На запитання журналістки про те, Як часто подружня пари має займатися коханням, Реп’яхова відповіла неоднозначно.

30-річна дружина Віктора Павліка сказала, що для її віку нормально займатися цим хоч кожного дня. Але наразі вона рівняється на вікову категорію чоловіка і тут по-різному буває.

Продюсер розповів, що приховує дружина Віктора Павліка
Продюсер розповів, що приховує дружина Віктора Павліка

Катерина — четверта дружина співака. На думку Євгена Фешака, Репяхова щось замовчує, оскільки “вся тусовка знає”, що Віктор Павлік “завжди був активним у цьому плані”.

“Він має такий собі шлейф дуже велелюбного хлопця. Він завжди був активним у цьому плані, постійно був в епіцентрі, так би мовити, багатьох подій цього напряму. Але чомусь Репяхова не сказала, що відбувається в їхній парі”, — зазначив продюсер.

Через таку неоднозначну відповідь Катерини мережею поповзли чутки про зради артиста, оскільки широкому загалу відомо, що Віктор Павлік зраджував попередніх дружин.

Утім, причиною замовчування, або неактивного інтимного життя пари може бути й стан здоров’я співака. Нагадаємо, нещодавно Віктор Франкович переніс операцію на серці й йому тимчасово заборонили надмірні фізичні навантаження.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова одружилися чотири роки тому. За рік у них народився син Михайлик. Це четверта дитина Павліка і перша дитина Репяхової.

Днями Катерина виклала в мережу спільні фото з чоловіком. Фотосесія створює ніжне та легке враження: на фоні затишного будинку усміхнене подружжя одягнене в костюми білого кольору та кольору слонової кістки.

Продюсер розповів, що приховує дружина Віктора Павліка
Продюсер розповів, що приховує дружина Віктора Павліка

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.