Кривий шпагат, поламані пальці: чому Анастасія Волочкова — несправжня балерина

Анастасія Волочкова — одна з найвідоміших сучасних балерин. Правда в останні роки вона славиться не стільки своєю танцювальною кар'єрою, скільки експресивними витівками і фотографіями. Чому Волочкову сьогодні перестали вважати професійною танцівницею? Читайте далі.

Якщо ви хочете показати свою некомпетентність в області великого балету, тоді можете сміливо говорити про Анастасію Волочкову, адже останнім часом вона стала більше світською левицею, ніж професійною танцівницею.

Звичайно, не можна замовчувати про її заслуги і досягнення. Років двадцять тому Анастасію дійсно радісно запрошували в свої постановки імениті режисери балету. Більш того, вона танцювала на сцені Великого театру, про що багато-хто тільки мріє.

Волочковій вдалося закінчити найстарішу школу балету у світі — академію імені Ваганової. А це теж ще те досягнення! До речі, випускалася Анастасія звідти з відзнакою. Все вище перераховане безсумнівно доводить, що багато років тому Волочкова дійсно була затребуваною і талановитою танцівницею.

До речі, Анастасія була першою, хто почав виконувати сольні партії, що складаються з мініатюр відомих балетів. У своїй сфері вона була справжнім новатором. Вона танцювала на сценах в різних країнах. Але що ж пішло не так?

Анастасия Волочкова на сцене Большого театра
Анастасія Волочкова на сцені Великого театру

У 2003 році Волочкову зі скандалом звільняють з Великого театру. А все тому що Настя більше часу почала приділяти комерційним пропозиціям і світському життю, абсолютно забувши про тренування і репетиції.

Сьогодні ж колишня легенда сцени вражає не стільки своїми граціозними рухами, скільки фріковимі фотографіями в купальнику і постарілою фігурою. Від вишуканості балерини не залишилося ні грама. Шпагати Анастасії перетворилися в об’єкт для глузувань, а не захоплення.

Анастасия Волочкова
Анастасія Волочкова

Сучасна Анастасія полюбила відверті наряди, які рясніють вульгарністю. До того ж, ходять чутки, що балерина має пристрасть до алкоголю. У всякому разі, кар’єру балерини їй вже точно не відновити.

Анастасия Волочкова
Анастасія Волочкова

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.