Не поділили польське таксі – “Це ганьба”: Оля Полякова потрапила у черговий скандал за кордоном

Оля Полякова потрапила у черговий скандал за кордоном, поспішаючи на потяг додому – не змогла поділити таксі з іншою українкою та отримала лише сварку.

Українська співачка Оля Полякова потрапила до чергового скандалу – без цього не обійшлося навіть за кордоном. Співачка деякий час перебувала у Франції в Ніцше й вже мала повертатися додому – до Києва.

Але раптом сплутала час – поїздка додому була із пересадками, тому жінка мала потрапити до Варшави перед тим, як доїхати додому. Тому через це співачці довелось купляти нові квитки й на літак до Варшави, й на потяг до Києва.

В решті Полякова все ж таки змогла знайти вільні місця та вирушила додому. По словах співачки – вийшла рано, аби все встигнути й все рівно через сильний затор, який трапився через аварію, вона запізнювалась на потягу, будучи вже у Варшаві.

Але на цьому пригоди співачки не завершились, стоячи у заторі довгий час, вони почали розуміти із водійкою, що вже запізнюються на потяг та почали просити інше таксі, аби Полякову підвезли. Вони побігли наперед, де перебували інші машини.

Оля Полякова потрапила у черговий скандал
Оля Полякова потрапила у черговий скандал

І в цьому таксі Полякову теж чекали неприємності – дівчинка всередині виявилась українкою та категорично відмовилась допомагати співачці. Водійка Полякової обурилась та запевнила, що це якраз українська відома співачка, на що все ж таки отримала відмову. Ця ситуація дуже обурила артистку й вона вирішила розповісти у своєму блозі, як добиралась додому.

Проте, це все також було не кінцем, врешті Поляковій прийшлось дожинати потяг й вона залишилась без своїх речей – поїхала до Києва лише співачка, а валізи залишились на пероні разом із водійкою.

“Ця к*за українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в потяг. Водійка залишилася на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну. Але українці, які не підтримують одне одного – це ганьба”.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.