“Я її на теніс, плавання, французьку”: Ольга Мартиновська ошелешила мрією дочки стати продавчинею в магазині

На початку осені суддя "МастерШефа" Ольга Мартиновська вирішила підбити підсумки літньої пори. Цей сезон для знаменитості та її доньки видався доволі насиченим.

В цілому, Ольга Мартиновська оцінила минуле літо як хороше, передусім тому, що воно в неї було. Звісно, довелося попрацювати на зніманнях чергового сезону “МастерШефа”. У перерві між роботою шеф-кухарка спромоглася налагодити стосунки з батьком своєї доньки.

Ольга Мартиновська підбила підсумки літа

Встигла відвідати батьків і поласувати запашним натуральним медом. Були поповнення та втрати. Шкода, що старих друзів втратила, бо виїхала за кордон. А нових завести виявилося не так уже й просто напередодні 35-річчя.

Найголовнішою подією літа стала поїздка з Вірою до океану. Подібного не робили дві відпустки поспіль. Шум морських хвиль підлікував душу й надихнув на бажання не просто виживати, а жити.

Ольга Мартиновська підбила підсумки літа

Донька вперше стала на серфдошку. Поїхала й втямила, що океан віднині став її любов’ю. У вересні Віра пішла до 3 класу. Приступати до навчання дівчинці не дуже хочеться. Раптово вона приголомшила матусю новиною, що мріє стати продавчинею у магазині.

В Ольги ледь руки не опустилися від подібної заяви. Як же так?! Вона записала дитину на великий теніс, водить на плавання, оплачує уроки французької, а у Віри такі приземлені мрії. Напевно, з часом подібне минеться. Дівчинка підросте і змінить плани на більш амбітні.

Ольга Мартиновська підбила підсумки літа

Сама Мартиновська намагалася навчитися підводитися вранці о 6 ранку, але з цього нічого не вийшло. Можливо, осінь сприятиме раннім підйомам. Подібні одкровення неабияк розчулили підписників Інсти зірки. Ось як вони прокоментували пост:

“Такі чутливі слова. Сльози на очах…”

“Краще не скажеш. Такої ж гарної осені та спокійної зими!”

“От кожнісіньке слово прямо в серце”.

Популярне

Схожі статті

Всього 2 інгредієнти й на столі купа ніжної й гарної смакоти: такого десерту у кондитерській не знайдеш

Якщо хочеться чогось незвичного й солоденького, скористайтеся цим рецептом. Потрібен лише кисломолочний сир та кілька пакетиків желе. Решта – справа вправних рук господині.

Спочатку подружилися, а потім полюбилися: чуттєва історія кохання Діми Монатіка з Іришею, яка стала дружиною

Діма Монатік та Ірина Демічева родом з одного міста Луцька. Але познайомилися лише тоді, коли приїхали до Києва. Спочатку стали хорошими друзями, а вже потім дружба переросла у кохання.

Беру 1 склянку олії та 2 яйця і замішую тісто на вертути: з карамельними яблучками виходять нереально смачні

Такі вертути з карамельними яблуками дуже поширені в Одесі. Тепер ми всі можемо насолодитися хрумким смаком листкового тіста з карамельними яблучками, запеченими у духовці.