“Дивна та несумісна пара”: Маша Єфросиніна розповіла про свій тривалий шлюб, який міг навіть не статися

Хоча вони й називають себе "несумісною парою", їхній шлюб — це доказ того, що справжня любов може витримати всі труднощі, навіть якщо вона йде проти всіх очікувань і стереотипів.

А, можливо, саме в цій “несумісності” криється справжня сила їхніх стосунків.

21 рік кохання

Маша Єфросиніна розповіла історію свого тривалого шлюбу. Скриншот фото з Мережі

Нещодавно Маша Єфросиніна поділилася своєю особистою історією в Instagram, яка викликала хвилю обговорень і роздумів серед її шанувальників.

У своєму пості Єфросиніна назвала їх із Тімуром “несумісною парою”, підкресливши, що вони напрочуд різні за своїми характерами та поглядами на життя. Здається, що саме ця несумісність і є ключем до їхнього успішного шлюбу. Маша з гумором згадує, як на початку їхніх стосунків друзі та знайомі не раз дивувалися, як така різна пара змогла протриматися разом так довго. Телеведуча пригадала, що після першого знайомства Тімур просто загубив її телефон. Тобто через цю прикрість цього шлюбу могло б не бути зовсім.

Маша також розповіла про різницю ставлення до життєвих ситуацій. Вона годинами збирається перед дзеркалом, а чоловік вдягається миттєво і терпляче на неї чекає, він любить автентичні кафе, а вона — гламурні дорогі ресторани, вона може зранку з’їсти бутерброд, а він для неї готує білкові сніданки.

Жінка з певною часткою гумору нагадала коханому:

“Ти був поруч під час обох моїх пологів, підтримував мене.. і дуже мило засинав під мій стогін від переймів”

Проте час довів, що їхній шлюб не тільки витримав всі випробування, в тому числі й сучасними подіями, коли Хромаєв зробив свій вибір й пішов захищати країну, але й став ще міцнішим.

Що ж робить цей шлюб таким унікальним? Можливо, секрет у тому, що вони навчилися приймати та поважати відмінності один одного, що дозволяє їм жити в гармонії, всупереч всім “несумісностям”.

Популярне

Схожі статті

“Запах Мукачева ні з чим не сплутаю”: Святослав Вакарчук показав себе у перші місяці життя з мамою

У Мукачево Святослав Вакарчук народився й провів перші 2 місяці життя. Попри це місто залишилося у щемких спогадах лідера гурту "Океану Ельзи". Що запам'яталося найбільше?

Білик, Руслані та Жураківській “пощастило” закохатися не в тих чоловіків: як потерпали у шлюбі з ревнивцями

Зазвичай ревнощі лише розпалюють кохання. Та іноді переходять усі межі. Саме з такими ревнивцями свого часу довелося зустрітися Руслані Лижичко, Ірині Білик та Олесі Жураківській.

Діти не успадкували мамину вроду: Даніель та 5-річна Софійка схожі на татусів, а не на Санту Дімопулос

З нагоди 5-річчя Софійки Санта Дімопулос підготувала відеоролик, де можемо побачити іменинницю з різних ракурсів. Одна біда – донька, як і син Даніель, не мають спільних рис із матусею.