“Дорослі дівчата” Полякова та Єфросиніна перебрали жилочки своїх та чужих чоловіків: “Це вже червоні лінії”

Шаленим попитом у користувачів Ютуб-каналу користуються бесіди Олі Полякової та Маші Єфросиніної у рамках програми "Дорослі дівчата". Цього разу знаменитості добряче перемили кісточки сильній половині людства, визначивши червоні лінії для своїх партнерів, які чоловікам краще не перетинати.

Шаленим попитом у користувачів Ютуб-каналу користуються бесіди Олі Полякової та Маші Єфросиніної у рамках програми “Дорослі дівчата”. Цього разу знаменитості добряче перемили кісточки сильній половині людства, визначивши червоні лінії для своїх партнерів, які чоловікам краще не перетинати.

Олю, зокрема, дуже бісить необов’язковість партнера, коли він щось обіцяє, але не робить. На думку співбесідниці, ситуація, коли пообіцяв купити молоко, але не зробив цього, бо забувся, це ще далеко не червона лінія. А от якщо чоловік ревнує жінку настільки, що відстежує її телефон і записи в соцмережах – це вже неприпустимо.

Єфросиніна й Полякова визначили, чого не можна вибачати чоловікам

Трапляється, що свою провину благовірний намагається перенести на жінку. Ні в якому разі не можна терпіти, якщо він не забрав дитину з садочка, а звинуватив у цьому дружину – мовляв, не нагадала.

Оля Полякова зазирає в телефон Вадима

Маші дуже не подобається, коли чоловік не чує жінку. Всі 19 років спільного життя з Тимуром вона не могла достукатися до нього. Благовірний мав на все власний погляд і не збирався його змінювати в угоду жінці. Лише, як не дивно, повномасштабна війна раптово все змінила. Тепер Тимур почав враховувати інтереси родини й цікавитися думкою дружини з того чи іншого приводу.

Маша Єфросиніна знайшла у Тимура в телефоні листування з іншими дівчатами

Єфросиніна наголосила, що не можна лазити в телефони одне одного, оскільки це прямий шлях до розлучення. На що Полякова зробила зізнання, що вряди-годи піддивляється у гаджет Вадика. На жаль, ніколи нічого там не знаходила, тож для влаштування скандалу не було приводу. При цьому благородний ніколи нічого подібного не робив із дружиною.

Маша теж лазила в телефон Тимура вже тоді, коли вони роз’їхалися на певний час. Побачила там купу повідомлень від дівчат із закликами зустрітися. А він у відповідь надсилав смайлики. Можливо, просто хотів видатися ввічливим.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.