Зловмисники орудують: Павло Зібров і Клавдія Петрівна сповістили про зламані особисті сторінки в месенджерах

Сучасне життя кожного активного громадянина давно тісно пов'язане із популярними месенджерами в інтернеті. Тож не припустимо, щоб хтось мав можливість скористатися чужими даними.

Останнім часом українці все частіше стають жертвами цифрових аферистів, які підступно втручаються в їхнє особисте життя через соціальні мережі та месенджери. Ця хвиля кіберзлочинності не обійшла й популярних артистів. Зокрема, Павло Зібров та співачка, під псевдонімом Клавдія Петрівна, опинилися в центрі уваги через зламані акаунти.

Павло Зібров й Клавдія Петрівна потрапили на гачок зловмисників. Скриншот фото з Мережі

Так, днями Павло Зібров попередив своїх шанувальників про те, що його сторінка в Telegram була зламана. Артист звернувся до громадськості з проханням не реагувати на жодні повідомлення, що приходять від його імені, адже всі прохання чи вимоги — це фікція шахраїв. Він закликав бути обережними та не піддаватися на провокації.

“Друзі, на жаль у мене сьогодні зламали Телеграм. Від мого імені прохання не дійсні. Дякую”- написав співак у Facebook.

Також Клавдія Петрівна, яка останнім часом набрала популярності, повідомила про злам її сторінки в Instagram. Про це розповів ютуб канал Trutyzna. Співачка була шокована та розчарована, коли виявила, що її особиста інформація більше не під контролем. Вона звернулася до шанувальників з проханням ігнорувати будь-які дивні чи підозрілі повідомлення, які можуть надходити з її акаунта.

Обурення серед шанувальників цих артистів зростає. Люди не тільки розчаровані, але й розлючені тим, що їхні улюблені зірки стають мішенями для шахраїв. Фанати та небайдужі громадяни вимагають негайних дій від кіберполіції для припинення цих злочинів. А головне, вони очікують швидкого повернення контролю над акаунтами артистів, аби ті могли безпечно спілкуватися зі своїми прихильниками.

Українське суспільство з нетерпінням чекає на відповідні дії правоохоронних органів, адже питання кібербезпеки стає дедалі актуальнішим.

Популярне

Схожі статті

Після гучного конфлікту з сестрою: де зараз Наталія Сумська, яка не бажає миритися з молодшою Ольгою

Не так давно акторка Ольга Сумська розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою Наталею. Після цього Наталія Сумська не виходила на зв'язок зі своїми прихильниками.

Важко повірити, що так виглядає мама Тіни Кароль: є фото Світлани Андріївни – не схожі від слова зовсім

Тіна Кароль співає на українській сцені вже 20 років. За весь цей час співачка лише кілька разів показувала свою матір у соціальних мережах і один раз розповідала про неї в інтерв'ю

Блукають світом з мамою Пугачовою і татом Галкіним: ЛІзі та Гаррі – 11 років! Як виглядають найвідоміші діти

18 вересня діти Максима Галкіна і Алли Пугачової Ліза та Гаррі святкують свій 11-й день народження. Шоумен показав, як підросли двійнята і яке свято він для них влаштував.