“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Днями сайт “Телеграф” випустив статтю з гучною заявою “Зрадила Україну”, яка стосувалася однієї із сестер Козловського, що мешкає в росії. Однак, журналісти не перевірили інформацію і розмістили у матеріалі фото зовсім іншої жінки — сестри співака, яка проживає в Україні і є прикладом відданості своїй країні, адже її чоловік бореться на фронті, захищаючи Україну від російських загарбників.

Суть конфлікту

Для Віталія Козловського ця ситуація стала справжнім ударом. Він не приховує, що йому було боляче бачити таку помилку, адже це зачепило не лише його, але і його сестру, яка ніколи не зраджувала свою країну і залишається патріоткою України. Співак публічно відреагував на інцидент, наголосивши, що подібні помилки можуть завдавати значної шкоди людям.

“У мене дві зведених сестри. І дві Олени. На фото — сестра, яка живе у Львові й чоловік якої боронить Україну на одному з найважчих напрямків. До сестри з Росії вона ніякого відношення не має”, — зазначив Віталій у своєму зверненні.

Він пояснив, що дійсно має сестру, яка проживає в Росії, і це її фото мало б бути у статті. Проте журналісти припустилися грубої помилки.

Згодом редакція “Телеграфу” визнала свою помилку, виправила матеріал і публічно попросила вибачення за неправдиву інформацію. Та попри це, осад від ситуації залишився — для Віталія і його сестри цей випадок став прикладом того, як недбалість в журналістиці може призвести до серйозних емоційних травм.

Віталій Козловський відреагував на звинувачення його сестри у зраді. Скриншот фото з Мережі

До речі, зі слів співака, з Оленою, яка проживає в росії й не засуджує дії своєї країни, він давно припинив спілкування.

Козловський закликав журналістів бути відповідальнішими у своїй роботі, наголошуючи, що за кожною історією стоять живі люди, яким доводиться стикатися з наслідками таких помилок.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.

Як виглядає могила Яна Табачника, якого рік тому поховали в Ізраїлі: на надгробку напис російською

Ян Табачник — легендарний музикант і народний артист України, який завжди залишався у центрі уваги як віртуоз-акордеоніст, популяризатор цього інструмента та народний депутат Верховної Ради.