“Така ж смішлива з довгим волоссям”: В’ячеслав Довженко вперше після розлучення з дружиною показав кохану

Коли В'ячеслав Довженко приголомшив загал новиною про розлучення, актор сповістив, що його серце не вільне. От тільки нову обраницю показувати навідріз відмовився. Схоже, тепер цей час настав.

В’ячеслав Довженко більше не приховує свій роман. Навіть показав світлини з коханою. Звісно, дівчина набагато молодша за зірку “Кіборгів”. Зробити камінгаут актор наважився у день свого народження 18 вересня.

Як виглядає нова кохана В’ячеслава Довженка

Напевно, розчулився, що дівчина привітала його з досягненням 48 років. Виклала у мережі їхні спільні світлини, тож Довженко зробив репост. Ось так ми й побачили нову обраницю знаменитого чоловіка, яка написала:

“Моя любов, мій друг, моя душа, моя підтримка, натхнення… Зі святом, найкращий”.

Кохана не вітала актора на знімальному майданчику. Натомість удома влаштувала справжнє свято з повітряними кульками й тортом.

Як виглядає ексдружина В’ячеслава Довженка з чоловіком та донькою

І хоч як ретельно В’ячеслав не намагається приховати стосунки, все ж усі відзначили, що й на прем’єру “Будинку “Слово” він завітав із цією ж білявкою. А вона ще й назвала його “Мій Хвильовий”.

Імені дівчини, яка зовні дуже схожа на першу дружину актора, тільки молодша, Довженко не сповістив. Натомість відомо, що вона займається дизайном костюмів. Познайомилися вони на роботі.

Як виглядають сини В’ячеслава Довженка

Попервах білявка нічим особливо знаменитість не зачепила. Та коли розговорилися, зірка “Рубану” втямив, що зустрів споріднену душу. Відтоді все й закрутилося.

У першому шлюбі Довженко прожив 17 років. Розлучився з акторкою Ксенією Баша у 2018-му. Відтоді жінка встигла вийти заміж за колегу Олександра Форманчука, народивши чоловіку донечку Лелю.

У В’ячеслава з Ксенією підростають двоє синів. Старший Іван уже навчається на 4 курсі театрального вишу. Молодший Василь – дев’ятикласник.

Популярне

Схожі статті

Третя вагітність принесла Джамалі 18 кілограмів: зірка худнути не поспішає – ховає все зайве під одягом

Джамала у травні стала мамою втретє. Після перших двох пологів співачка швидко повернула собі колишні форми. Тепер, набравши 18 кг, не поспішає їх скидати, а ховається за пишними сукнями.

Без цукру, масла та борошна: такої смачної запіканки раніше ніколи не куштувала – суцільна ніжність за 40 хв

Якщо хочеться поласувати чимось дуже сирним, спробуйте цей рецепт запіканки. Замість цукру у ній згущене молоко, а роль борошна виконує крохмаль. Виходить цікава структура та ніжний смак.

“До одеського музучилища не взяли, а до київської музакадемії – будь ласка!”: Melovin похвалився дипломом

Нині молодь не особливо схильна до науки. Адже артисти без будь-якої освіти спромагаються пристойно заробляти. Та Меловін став винятком із правил – отримав вищу музичну освіту.