Ці 7 продуктів для зниження апетиту та прискорення метаболізму зроблять з ТЕБЕ модель! Як схуднути без дієт

Деякі представниці прекрасної статі муштрують себе суворими дієтами, аби досягти ідеальної фігури. Але не всі знають, що існують продукти, які зроблять всю роботу за вас.

Капуста

Капуста - невідʼємна частина раціону
Капуста – невідʼємна частина раціону

Цей різноманітний овоч може стати справжньою паличкою рятівничкою у складанні вашого раціону, адже існує багато різновидів капусти: цвітна, броколі, брюссельська, фіолетова, білокачанна, пекінська. Всі вони мають невелику калорійність, але можуть стати основою багатьох дієтичних страв.

Квашена капуста

Квашена капуста містить мало калорій і корисна під час схуднення
Квашена капуста містить мало калорій і корисна під час схуднення

Квашена капуста містить багато корисних вітамінів та речовин, які покращують роботу шлунково-кишківникового тракту, а також містить ферменти, які прискорюють розщеплення жирів. Калорійність квашеної капусти без додавання олії усього 20 кілокалорій на 100 грамів, тому її можна вживати майже в необмеженій кількості.


Яйця

Щоб у процесі схуднення тіло не втрачало мʼязи, необхідно вживати білок. І якщо мʼясо може бути доволі калорійним, яйця стануть чудовою альтернативною. Ба більше, яйця на сніданок допоможуть зберегти відчуття ситості протягом 4 годин, а за нещодавніми дослідженнями, вживаючи 2 яйця перед сном допоможе спалювати жир в рази швидше.

Яблучний оцет

Яблучний оцет майже немає калорій, але значно пришвидшує метаболізм та обмінні процеси. Якщо ви перестанете заправляти салати олією та перейдете на яблучний оцет, ви помітите, як кілограми починають танути на очах.

Гарбуз

Дієтичні страви з гарбуза
Дієтичні страви з гарбуза

Усього 30 калорій на 100 грамів продукту, а скільки смачних та корисних страв можна приготувати. Обираючи солодкі сорти ви зможете приготувати десерт просто запікши гарбуз у духовці, а менш солодкі сорти можна використовувати для приготування крем-супів та салатів. Просто, смачно та без зайвих калорій.

Насіння льону

Насіння льону містить жирні кислоти Омега 3 та Омега 6, що прискорюють метаболічні процеси в організмі. Вони знижують рівень холестерину, тиск, а також при додаванні у каші та салати пришвидшують насичення. Клітковина нормалізує травлення, а також регулює жировий обмін.

Лимон

Вживання лимону прискорює схуднення
Вживання лимону прискорює схуднення

Речовини, які містяться у цьому фрукті допомагають спалювати жири. Наприклад, аскорбінова та лимонна кислота притуплюють відчуття голоду, пришвидшують обмін речовин та насичують організм вітамінами. Додавайте лимон у воду, каву, або чай без цукру та результат не змусить чекати довго.

Популярне

Схожі статті

Майже в спідньому, але у зимових чоботях: на приватному каналі Тіна Кароль показала фото з гастролей

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками світлиною у цікавому вбранні: чоботи зимові, а інше геть зовсім літнє. Куди в такому вигляді зібралася артистка?

Каменських докоряють за молоко, Ребрик за третю дитину, Нікітюк – за поїздку до Харкова: хейтери не сплять

Зіркам частенько дістається на горіхи від хейтерів. Серед постраждалих Настя Каменських, Лілія Ребрик, Леся Нікітюк. Розберімося, чим зазвичай дорікають знаменитостям.

Ви все життя не знали правду: Наталія Шмаренкова, Анастасія Жмур і Тетяна Ліберман – відомі співачки

Ми звикли чути: Камалія, Каменських, Кароль. І навіть не замислюємося, що колись ці знаменитості мали зовсім інші імена. Та сценічні псевдоніми прилипли до них так сильно, що інших ніхто не пам'ятає.