Чоловік Наталії Могилевської: як виглядає, чим займається, та чому співачка приховує його від публіки (Фото)

Українська співачка Наталія Могилевська більше двох років будує стосунки з таємничим чоловіком на ім'я Валентин. Що про нього відомо, та як він виглядає – далі у матеріалі.

Наталія Могилевська досягла неабиякого успіху у кар’єрі та в особистому житті у співачки складалося не все так добре. В 25 років Могилевська вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого та вже через рік розлучилася з ним. Потім артистка 5 років жила в цивільному шлюбі з підприємцем Єгором Долініним та і ці стосунки закінчилися.

Артистка зізнається, що коли їй “стукнуло” 30, вона мріяла про сім’ю та дітей. Втім, жінка не могла знайти гідного чоловіка. За словами Наталії, вона 10 років була самотньою.

Наталія Могилевська розповіла про таланти доньок
Наталія Могилевська показала чоловіка і розповіла, ким він працює

Та, як життя показало, всьому свій час. Зараз 49-річна Могилевська щаслива у стосунках і виховує двох доньок.

Таємний чоловік Могилевської

Зі своїм чоловіком Валентином Наталія перебуває у стосунках вже понад двох років. Та вона досі “приховує” його від зайвих очей. За словами артистки, саме Валентин не бажає публічності, а вона поважає його вибір.

Зі слів Могилевської відомо, що Валентин родом з України та останні 20 років він жив в США, де має власний бізнес. Після початку повномасштабної війни в Україні чоловік повернувся на Батьківщину, де почав активно волонтерити. Тоді його й звела доля з його давньою знайомою Могилевською. Між ними відразу пролетіла іскра і зав’язався бурхливий роман.

Наталія Могилевська з дітьми та чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Наталія Могилевська зізнається, що саме з цим чоловіком вона відчула себе щасливою жінкою. Варто відзначити, що саме з цим чоловіком співачка наважилася на те, що вдочерити доньок.

Не так давно в Мережі все ж з’явилося фото чоловіка Могилевської. Блогерка Наталія Городова зняла відео з дня народження Могилевської, де можна розгледіти її обранця.

Як виглдає чоловік Наталії Могилевської
Як виглдає чоловік Наталії Могилевської

Так, Валентин – високий та імпозантний чоловік з сивим волоссям та в окулярах. Він старший за Могилевську – про це раніше казала співачка в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Запроданка Ані Лорак виходить заміж: наречений – нащадок африканських шаманів, який її “жирно” підставив

46-річна Ані Лорак готується до весілля. На днях її коханий зробив пропозицію руки і серця співачці. Ісаак Віджраку називає себе нащадком африканських шаманів і духовним цілителем.

Скільки чоловіків було у Тіни Кароль до Дана Балана: перший зрадив їй з Лободою, другому розбила серце вона

Особисте життя зірок завжди цікавило публіку. Хто з ким зустрічається, хто з ким спить, плітки, інтриги, розслідування. Не виключенням стала й відома українська співачка Тіна Кароль.

“Показуйте того парубка”: Леся Нікітюк заінтригувала фанатів появою кавалера. Хто став обранцем ведучої?

Не перестає інтригувати фанатів відома телеведуча України Леся Нікітюк. Схоже, що у знаменитості зʼявився кавалер. Що відомо про загадкового обранця пані Лесі?