Запроданка Ані Лорак виходить заміж: наречений – нащадок африканських шаманів, який її “жирно” підставив

46-річна Ані Лорак готується до весілля. На днях її коханий зробив пропозицію руки і серця співачці. Ісаак Віджраку називає себе нащадком африканських шаманів і духовним цілителем.

Співачка Ані Лорак у 2019 році офіційно розлучилася зі своїм першим чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Довгий час артистка була самотня, та у 2022 році представила публіці свого нового обранця на ім’я Ісаак Віджраку. Саме він 27 вересня, в день народження Лорак, зробив їй пропозицію руки і серця.

Хто такий Ісаак Віджраку

Ісаак Віджраку – іспанець, який називає себе нащадком африканських шаманів. Чоловік працював інструктором з йоги та духовним цілителем на острові Ібіца, що біля Іспанії. Саме там він і познайомився з Ані Лорак, яка приїхала на острів “шукати баланс”. Ісаак став тренером Лорак та згодом їхні стосунки переросли в романтичні.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Ані Лорак вдруге виходить заміж за нащадка африканських шаманів

Якийсь час Лорак і Віджраку кохали один одного на відстані. Вони відпочивали разом, їздили один до одного в гості, але жили в різних країнах – Лорак в росії, а Ісаак в Іспанії. Та навесні 2024 року у своєму Інстаграм-блозі Віджраку повідомив, що відходить від своєї роботи тренера і цілителя заради Лорак.

З ким зустрічається Ані Лорак після розлучення і другого весілля Мурата Налчаджиоглу
Ані Лорак вдруге виходить заміж за нащадка африканських шаманів

Зараз чоловік живе зі співачкою і постійно її супроводжує на концертах, зйомках та світських заходах. Схоже, чоловік не працює, його утримує Ані Лорак. Не дивно, що в Мережі Ісаака вже називають альфонсом. Втім, Ані Лорак ніколи не гналася за багатими чоловіками. Вона завжди була багатша та успішніша за своїх обранців.

Цікаво, що у Ісаака Віджраку є двоє дітей: доросла донька і ще зовсім маленький син, який народився приблизно у той час, коли чоловік закрутив роман зі співачкою.

Як Ісаак Віджраку “підставив” Ані Лорак

Ані Лорак стала тією артисткою, яка зрадила свою Батьківщину. Артистка навіть після початку великою війни продовжила жити і працювати в росії. Звісно, ніяких інтерв’ю українським журналістам співачка весь цей час не давала. А ось її обранець Ісаак вийшов на зв’язок із українським блогером Богданом Беспаловим. Чоловік “бовкнув” лишнього, чим підставив співачку. Так, Ісаак заявив, що Ані Лорак не рабиня України і вона має право розвиватися та заробляти гроші там, де вона хоче.

Популярне

Схожі статті

Потап зізнався, що планує стати батьком п’ятьох дітей: Настя Каменських народить, чи візьмуть прийомних?

43-річний Потап зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. За його словами, він планує п'ятьох нащадків. Один син у артиста вже є, а ще чотирьох має народити його дружина Настя Каменських.

Без сліз не глянеш: Оля Фреймут показала свого 13-річного “малюка”, в очах якого сказано все і навіть більше

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут привітала з днем народження свого 13-річного "малюка", який має досить дивний зовнішній вигляд. Подробиці у статті. 

Салат “Анюта”: вперше такий смачний їла і викреслила “Олів’є” зі свого життя. Дуже цікаве поєднання вийшло

Салат "Анюта" – страва, яка здивує вас і ваших гостей. У цьому салаті дуже незвичайне поєднання продуктів, але дуже вдале. Він виходить соковитим, смачним і з яскравим смаком.