В Андрія Шевченка все під контролем: первістку вже 19 років, а батьки навідуються до гуртожитку за океаном

Андрій Шевченко на своє 48-річчя вирішив відвідати свого старшого сина Джордана, який навчається в Америці. За океан відбув разом із коханою дружиною Крістен Пазік, з якою разом виховують 4 дітей.

Видатний український футболіст Андрій Шевченко вирішив вихідними відзначити 48-й день народження по-особливому. З дружиною Крістен Пазік не зустрічали гостей, а самі відбули за океан, щоб провести цей святковий день разом зі старшим сином Джорданом.

Андрій Шевченко з дружиною відвідали старшого сина Джордана

19-річний молодик вже 2-й рік навчається у Єльському університеті. Тож тато-іменинник і матуся приїхали у штат Коннектикут, де поводилися дуже активно. Винуватець урочистості виклав у своєму Інстаграмі купу світлин разом із дружиною та сином, зазначивши:

“Було чудово провести час у США, відвідуючи нашого сина Джордана. Завжди з думками про нашу рідну країну”.

А ще Глава Української асоціації футболу подякував усім, хто привітав його з черговим днем народження. Таких людей виявилося чимало. Вітали в Інсті не лише українською, але й багатьма іншими мовами світу.

Андрій Шевченко з дружиною відвідали старшого сина Джордана

З’ясувалося, що Джордан, хоч ніколи й не жив в Україні, в душі почувається українцем. Вони разом із татом взяли участь в акції на підтримку рідної країни, що зазнає агресії з боку величезної ядерної держави, але зціпивши зуби, якось тримається.

Андрій Шевченко з дружиною відвідали старшого сина Джордана

Схоже, Джордан не збирається займатися улюбленим видом спорту татуся. Футбольну династію випало продовжити 17-річному молодшому брату Крістіану, який уже грає за українську юнацьку збірну.

Андрій Шевченко з дружиною відвідали старшого сина Джордана

Студент-первісток раптово зацікавився вивченням української мови та історії, тож слухає курс лекцій з цієї теми, які читає професор іншого університету онлайн.

Популярне

Схожі статті

Чебуреки готую без борошна і взагалі без тіста: фарш у капустяному листі смакує не гірше класичного рецепту

Капустяні чебуреки з фаршем приємно вразять домашніх незвичним смаком. Готується все дуже просто, а меню завжди зможете урізноманітнити. Спробуйте – не пошкодуєте!

Час писати мемуари: Святослав Вакарчук, що 30 років на сцені, пригадав історію створення хіта “Друг”

У кожної пісні є своя історія, що надихнула автора на її написання. Святослав Вакарчук – настільки велика брила в українському шоубізнесі, що міг би видати цілу книгу про свої нетлінні хіти.

В обіймах таємничих чоловіків: Нікітюк, Кошмал, Камінська показують лише руки своїх коханих – без облич

Серед зірок останнім часом поширюється тенденція приховувати своїх коханих від широкого загалу. Сьогодні в об'єктив камер потрапили лише руки обранців Нікітюк, Кошмал, Камінської, Мішиної.