Андрій Шевченко потусив зі старшим сином-студентом у Нью-Йорку: татусь проінспектував університет Джордана

Старший син Андрія Шевченка цьогоріч вступив до Єльського університету. Тож татусь вирішив навідатися до Нью-Йорка і перевірити, як облаштувався Джордан на новому місці.

Старшому сину Андрія Шевченка минуло 18 років. Після закінчення Королівського коледжу у Вімблдоні, де Джордан провів 5 років, молодик вирішив продовжити здобувати освіту, але вже в Америці. Тож відірвався від родини ще на кілька років, неабияк потішивши тата Андрія та маму Крістен Пазік.

Андрій Шевченко з Джорданом на тлі хмарочоса

46-річний футболіст вирішив провести інспекцію навчального закладу й переконатися на власні очі, що у первістка все гаразд. Тож тато з сином побували всюди, зробивши селфі на тлі альма-матер Джордана. Звісно, не оминули спортивний майданчик, відвідали Лігу плюща.

Старшому нащадку видатного українського футболіста пощастило навчатися в одному з найпрестижніших вишів світу. Випускниками Єлю є чимало видатних людей. Навіть три американські президенти мають дипломи цього навчального закладу. Це Білл Клінтон і двоє Бушів – батько та син.

Андрій Шевченко з Джорданом на стадіоні

Навчання сина Шевченку-старшому влетить у чималу копієчку. Адже за студента доведеться сплачувати не менше 60 тисяч доларів щороку. Ще й 16-річний Крістіан потребує коштів, адже цього року вступив до футбольної академії Вотфорда.

Велика родина Андрія мешкає в Лондоні, де вони мають просторий будинок. Тепер у ньому додасться вільних кімнат, адже старші сини перебуватимуть поза межами сім’ї. З Андрієм і Крістен Пазік залишаться лише 10-річний Олександр та на рік молодший Райдер-Габріель.

Без спортивних вправ не обійшлося

На початку літа Андрій разом із Джорданом відвідали Київ з благодійною місією. Звісно, не обійшлося без відвідування видатних куточків столиці й купи світлин та зустрічі з мамою й сестрою футболіста.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.