Лілія Ребрик вела церемонію: заслужений артист України одружився на молодшій на 12 років Ксенії Вертинській

Лілію Ребрик запросили провести весілля Ксенії Вертинської та Ігоря Рубашкіна. Ведуча завітала на свято майже всією родиною. А після цього зробила фоторепортаж із місця події.

Доньці Олексія Вертинського вже 34 роки. Ксенія вирішила врешті вперше вийти заміж. До пари собі обрала колегу Ігоря Рубашкіна. Для нареченого, який на 12 років старший за обраницю, це вже треті офіційні стосунки.

Ксенію ви могли бачити у стрічках “На лінії життя” або “Встигнути до 30”. Оскільки це перше весілля у житті зіркової доньки, наречена вбралася у білу корсетну сукню міді, а голову прикрасила вельйоном.

Лілія Ребрик провела весілля Ксенії Вертинської та Ігоря Рубашкіна

Ігор одружується втретє. На честь такої видатної події в житті вбрався у світлий костюм, який прикрасив трояндовою бутоньєркою. Церемонія відбувалася на свіжому повітрі. Першою молодят привітала Лілія Ребрик, яка стала ведучої весілля.

Схоже, знаменитість не лише працювала у цей день, але й відпочивала, адже поряд був присутній і чоловік Андрій Дикий, і доні. Навіть маленьку Аделіну прихопили з собою дбайливі батьки. Певно, натякаючи молодятам, що і їм слід подбати про збільшення родини.

Лілія Ребрик провела весілля Ксенії Вертинської та Ігоря Рубашкіна

Серед гостей було помічено купу знаменитостей. Зокрема, нагодилися Дар’я Петрожицька, Віра Кобзар, Олена Алимова. Звісно ж, не обійшлося без батька нареченої Олексія Вертинського.

У новоствореного подружжя на двох троє дітей. Ксенія виховує 10-річну доньку Софію від колеги Данила Маржеця. В Ігоря теж є дві донечки – Поліна та Варвара. Вони народилися у шлюбі з Олесею Власовою. З першою дружиною Оленою Лазович заслужений артист України нащадків не нажив.

Популярне

Схожі статті

Вергуни з цукровою пудрою: рецепт “кручених” смаколиків за бабусиним рецептом – швидко і смачно

Вергуни, або хрустики, – десерт, знайомий всім з дитинства. Ці смаколики хрумкі ззовні, а всередині вони дуже ніжні і м'які. Готуються хрустики досить просто.

“Я що – мажорна якась?”: Еліна Світоліна поставила Притулу в ступор відповіддю на його питання про Україну

Останнім часом Еліна Світоліна перебуває у Києві. Займатися тенісом не може, бо перебуває на реабілітації. Коли Сергія Притулу здивувала ця інфа, спортсменка дала гідну відсіч.

Хто дружина Олега Винника: як виглядає, чим займається, чи є діти та коли співак з нею одружився (Фото)

Відомий артист Олег Винник вже близько 30 років знаходиться у шлюбі і має дорослого сина. При цьому чоловік приховує свою сім'ю від публіки і уникає питань про рідних в інтерв'ю.