Хто дружина Олега Винника: як виглядає, чим займається, чи є діти та коли співак з нею одружився (Фото)

Відомий артист Олег Винник вже близько 30 років знаходиться у шлюбі і має дорослого сина. При цьому чоловік приховує свою сім'ю від публіки і уникає питань про рідних в інтерв'ю.

Олег Винник довгий час підтримував образ холостяка і підкорювача жіночих сердець. Не дивно, що артист приховував від своїх шанувальниць наявність дружини та сина. Втім, довго приховувати йому це не вдалося, адже прихильники Винника запідозрили, що його дружиною може бути бек-вокалістка Таюне. Це підтвердило й журналістське розслідування: односельці Винника пригадали, як ще в 90-х роках Олег зіграв пишне весілля зі своєю одногрупницею Таїсією Сватко – тією самою Таюне.

Олег Винник показав свою дружину і розповів про дітей

Лише влітку 2022 року в інтерв’ю Винника для Ютуб-каналу “КРП”, Олег підтвердив давні  здогадки публіки і зізнався, що Таюне дійсно є його дружиною. Варто додати, що це було перше інтерв’ю Винника після його “втечі” з України, де він намагався бути максимально щирим з глядачами.

Дружина Таюне та син Юліан

З Таїсією Сватко Олег Винник познайомився з музичному училищі. Між ними відразу зародилися почуття і вже за кілька років Олег і Таїсія зіграли класичне на ті часи весілля у шалаші.

Тоді молодята вирішили поїхати в Німеччину, як заробітчани. Перший час Винник працював гувернантом для двох хлопчиків у сім’ї німецького хірурга. Та доля йому посміхнулася: Винник зміг пробитися в театр і стати актором мюзиклів. Його популярність почала стрімко рости і довгий час Винник розвивав кар’єру актора в Німеччині.

Олег Винник показав свою дружину і розповів про дітей

Тоді ж у Винника і Таїсії народився син Юліан – це їхня єдина дитина. Юліан все своє життя живе в Німеччині і залишився там, навіть коли його батьки у 2012 році виїхали в Україну. Зараз хлопцю 20 років, він навчається і професійно займається плаванням.

Олег Винник показав свою дружину і розповів про дітей

Про свого сина Олег Винник відмовляється розповідати в інтерв’ю, а в Мережі немає жодного нового фото сина артиста, лише його дитячі знімки та фото зі змагань по плаванню.

Популярне

Схожі статті

Не злюбилися: як виглядають колишні дружини акторів В’ячеслава Довженка, Остапа Ступки, Анатолія Хостікоєва

В акторів пристрасті киплять не лише на сцені, але й в особистому житті. Тож частенько закохуються, одружуються, а потім розчаровуються та знаходять інших. Як виглядають перші обраниці?

Вергуни з цукровою пудрою: рецепт “кручених” смаколиків за бабусиним рецептом – швидко і смачно

Вергуни, або хрустики, – десерт, знайомий всім з дитинства. Ці смаколики хрумкі ззовні, а всередині вони дуже ніжні і м'які. Готуються хрустики досить просто.

“Я що – мажорна якась?”: Еліна Світоліна поставила Притулу в ступор відповіддю на його питання про Україну

Останнім часом Еліна Світоліна перебуває у Києві. Займатися тенісом не може, бо перебуває на реабілітації. Коли Сергія Притулу здивувала ця інфа, спортсменка дала гідну відсіч.