facebook

“Тьотя Мотя”: українсько-американська 
дружина Влада Ями показалася до того, як
за неї взялися майстри краси

Дружина Влада Ями Лілія показала, як виглядає до того, як з нею попрацюють стилісти. Результат блогерка не опублікувала одразу, залишивши підписників в інтризі.

Влад Яма, відомий український хореограф, суддя популярного шоу “Танці з зірками”, разом зі своєю дружиною Лілією та сином вже тривалий час живуть у Сполучених Штатах Америки. Перебуваючи за кордоном, родина Ями продовжує активно спілкуватися зі своїми прихильниками через соціальні мережі, а нещодавно Лілія вирішила поділитися своїм виглядом до перевтілення стилістами.

Лілія Яма показала, як виглядає без макіяжу
Лілія Яма показала, як виглядає без макіяжу

Дружина хореографа Лілія Яма стала популярною не тільки завдяки своєму чоловіку, а й через активне життя в соцмережах. Однак нещодавно Лілія вирішила показати своїм підписникам, як вона виглядає до професійного перевтілення від американських стилістів, демонструючи свою природну красу.

Дружина Влада Ями показала, як виглядає без макіяжу
Дружина Влада Ями показала, як виглядає без макіяжу

У сторіс в Instagram Лілія поділилася фото без макіяжу та зачіски, з простим і невибагливим виглядом. В сучасному світі, де стандарти краси часто диктують фільтри та ретуш, вона продемонструвала свою природність. Своє перевтілення після Лілія не показала одразу, залишивши шанувальникам інтригу, яким на цей раз буде її образ.

Лілія разом з чоловіком Владом Ямою та сином переїхала до США у перші місяці повномасштабної війни в Україні. Це рішення, на думку багатьох прихильників хореографа, було несподіваним, адже Влад був відомим патріотом і активно підтримував Україну на різних рівнях. Однак у своїх інтерв’ю Яма пояснив, що рішення поїхати було продиктоване безпекою його сім’ї. Він підкреслив, що його головний обов’язок – це захист своєї дружини та сина, і саме тому вони вирішили тимчасово оселитися у Сполучених Штатах.

Влад Яма з дружиною Лілією та сином переїхали в США
Влад Яма з дружиною Лілією та сином переїхали в США

Проте, перебуваючи в Америці, Яма не втратив зв’язок із Україною. Він стверджує, що активно бере участь у благодійних проєктах, метою яких є збір коштів для українських родин та військових.

Популярне

Схожі статті

Купила в сезон рідкісний фрукт і приготувала шедевр: ароматна шарлотка з айвою підкорила серце гостей

Традиційно шарлотку готують з яблуками, проте, якщо ви шукаєте щось оригінальне, спробуйте приготувати цю класичну страву з айвою. Зараз сезон айви, тому вона смачна, стигла та ароматна.

Коли народить Каменських і Дорофєєва: вагітні фото є, дітей ще немає – Потап і Кацурін стануть батьками?

Користувачі Мережі активно обговорюють ймовірну вагітність співачок Насті Каменських та Наді Дорофєєвої. Справа в тому, що в Мережі спливли їхні "вагітні" фото.

Прима-балерина Катерина Кухар ошелешила своїм виглядом до перевтілення в брюнетку: ви ахнете, побачивши

Ми звикли бачити Катерину Кухар брюнеткою, за що її навіть називають "чорним лебедем". Та були такі періоди в житті балерини, коли вона мала зовсім інший колір волосся.