Олена Кравець записала дует з Сергієм Бабкіним: неймовірно незвичайна пісня (ВІДЕО)

Сергій Бабкін презентував свій новий трек "Спалах", який він записав разом з актрисою Оленою Кравець.

Екс-учасник групи “П’ятниця” і музикант Сергій Бабкін презентував свій новий трек “Спалах”. Пісня стала таким собі творчим експериментом, який артист створив в дуеті з актрисою “Кварталу 95” Оленою Кравець.

Ідея такої співпраці народилася у виконавця під час роботи над піснею. Йому захотілося додати своїй композиції жіночий погляд, тому він запросив Кравець записати трек разом з ним.

Сама ж актриса стала автором речитативу, яким вона промовляла один з куплетів.

Як розповіла Кравець, вона ще з юності знайома з творчістю Бабкіна. Певний період її життя було насичене його віршами і піснями — вона була справжньою прихильницею Сергія, про що і розповіла на одному з інтерв’ю.

“Я не розуміла, що за бездонна людина така? Звідки він черпає це все? Такими великими ковтками п’є це життя і так красиво відчуває його? Загалом, я була і є справжньою прихильницею”, — поділилася актриса.

Сам же Бабкін бачив це інтерв’ю і був приємно здивований відвертістю Кравець. Трохи пізніше він познайомився з її віршами, а в процесі підготовки “Спалаху” вирішив, що саме вони повинні стати родзинкою нової пісні.

Так і народилася ідея створення такого незвичайного дуету, результат якого слухачі вже можуть оцінити.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.