У мережу потрапив рідкісних кадр з похорону Юлії Началова

Особистим знімком у своїх соціальних мережах поділилася PR-менеджерка співачки Анна Ісаєва.

Особистий менеджер померлої співачки Юлії Началова, Анна Ісаєва, була за сумісництвом її близькою подругою.

Жінка досі переживає втрату близької людини, у них були дуже теплі стосунки. Часом Юлія і Анна могли навіть називати одна одну сестрами.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ісаєва опублікувала фотографію з дня похорону Началової. На ній Анна зображена разом з музикантом Сергієм Криловим.

Як розповіла Ісаєва, артист дуже сильно підтримував Юлію на початку творчого шляху. Менеджерка співачки також додала, що ніколи і подумати не могла б, що буде стояти з Сергієм на рівних на похоронах їхньої спільної подруги.

Анна Исаева и Сергей Крылов
Ганна Ісаєва і Сергій Крилов

Підписники Анни подякували їй за те, що вона трепетно зберігає пам’ять про свою близьку подругу.

“Анечка, ви найсвітліша людина, спасибі вам за пам’ять про Юлю”, “Спасибі Аня, за пост! За те, що ділитеся з нами .. Діліться своїми світлими спогадами. Своєю радістю, або болем! І на вас, я одягаю бронежилет .. Від усіх цих всезнаючих людей ..”, — написали під публікацією Ісаєвої підписники.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.