Помер водій, який постраждав в ДТП з Єфремовим: що відомо

Увечері 8 червня російський актор Михайло Єфремов став винуватцем ДТП в центрі Москви. З'явилися нові факти щодо жертв трагедії.

У московській клініці пішов з життя водій, який постраждав в результаті ДТП, яке влаштував російський актор Михайло Єфремов.

За кермом автомобіля “Лада “, в який врізався Єфремов перебував 58-річний співробітник однієї з служб доставки Сергій Захаров.

Чоловік помер від внутрішньої кровотечі, в результаті отриманих травм. Медики констатували смерть о 5:00 за московським часом 9 червня.

Як повідомили лікарі московської клініки, зламані ребра пробили легені Сергія, що стало причинного внутрішньої кровотечі, яку медикам так і не вдалося зупинити.

Крім того, у потерпілого діагностували перелом ребер з двох сторін, перелом шийного відділу хребта, перелом стегна, травми внутрішніх органів і закриту черепно-мозкову травму.

Проти Михайла Єфремова, який перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння, порушено кримінальну справу за ч.2 ст.264 КК РФ, що передбачає до семи років позбавлення волі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.