“Мені пох! “, – прийомна дочка Потапа засвітила недитячі форми в коротенькому топі

Прийомна дочка відомого репера Олексія Потапенка Наташа Горова показала відверті фото в своєму Інстаграмі.

Олексій Потапенко вже кілька років як не живе зі своєю першою дружиною Іриною Горовою. Однак батьки нарівні підтримують дочку навіть після розлучення, і Потап, навіть незважаючи на те, що це його нерідна дочка, часто з нею спілкується. Зараз Наташі 20 років, і вона прагне до такої ж слави, як і у її зоряного татка. У залученні фанатів вона не відкидає будь-які методи.

Відверті фото в міні-топі для того, щоб залучити нових фоловерів

Молода знаменитість виставила добірку фотографій, на яких Наташа позує в шовковому міні-топі, модних широких джинсах блакитного кольору і яскравою червоною панамці. Доповнила дівчина образ масивними сірими кросівками – тими самими, які зараз зайняли всі тренди.

Прийомна дочка Потапа засвітила недитячі фото
Прийомна дочка Потапа засвітила недитячі фото

За фото можна зрозуміти, що дівчина активно стежить за собою, адже у неї струнка фігура і тонка талія. Крім того, можна помітити, що мама зоряної дівчинки Ірина Горова не забороняла практично нічого своїй донці, так як у неї видно кілька татуювань.

Незважаючи на те, що Наташа Горова поки ніяк не засвітилася в шоу-бізі, її вже читають кілька десятків тисяч підписників в Інстаграм.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.