Прокляття “Моєї прекрасної няні”: Заворотнюк захворіла, Поліщук і Назарова померли

Коли стало відомо, що найзнаменитіша няня Росії бореться з останньою стадією пухлини головного мозку, в мережі почали говорити про справжнє прокляття, від якого пішли з життя і інші герої.

Серіал «Моя прекрасна няня» – один з найбільш рейтингових проектів на вітчизняному ТБ. Його герої – улюбленці публіки, яким завжди будуть поклонятися. Але з огляду на “чорну смугу”, яка наздогнала багатьох героїв, шанувальники подейкують про прокляття або навіть порчу.

Проклятие "Моей прекрасной няни"
Прокляття “Моєї прекрасної няні”

Жанна Фріске та Анастасія Заворотнюк

Ви запитаєте – до чого тут ця медійна особистість? Адже вона не грала в серіалі. Мало хто знає, але саме Жанна повинна була спочатку виконати роль Віки Прутковської.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

На момент проходження кастингу про Фріске вже знали, а ось Заворотнюк була маловідомою акторкою. Однак завдяки своїй спритності і яскравості, Анастасії вдалося обійти конкуренток, і отримати легендарну роль.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Між Фріске і Заворотнюк нерідко проводять паралель – вони обидві пізно народили, і саме після пологів їм діагностували онкологічні відхилення. Лікарі стверджують, через ЕКО організм жінки сильно слабшає, і можуть виникнути найнесподіваніші наслідки.

Любов Поліщук

Мама няні Віки 2000 року потрапила в ДТП, після якої переживала довгу реабілітацію. Наступні роки Любов виходила на сцену в спеціальному корсеті, і робила так, щоб цього ніхто не бачив.

Любов Поліщук
Любов Поліщук

Через п’ять років після ДТП лікарі поставили страшний діагноз – рак хребта. Частково пухлину вдалося видалити лікарям з Інституту нейрохірургії імені Бурденка. Тривала реабілітація, надія … і хвороба знову повернулася.

У 2006 році артистка повернулася в Росію, щоб завершити знімальний процес. Свій останній робочий день на майданчику актриса провела за працею – відпросилася з лікарні.

Про важку недугу мами няні Віки на майданчику практично ніхто не знав. Ця новина шокувала навіть сценічного чоловіка Заворотнюк – Сергія Жигунова.

«Прикро було дуже. Вона була молода і красива. Я кожен раз думаю про те, як це відбувається, і чому ці люди йдуть від нас », – відгукнувся Сергій Жигунов про Поліщук.

28 листопада 2006 року актриси не стало.

Олександра Назарова

Бабуся няні Віки померла 20 серпня 2019 року на 80 році життя. Відома по ролі Надії Михайлівни, Олександра Назарова також була актрисою Московського драматичного театру імені. Єрмолової.

Олександра Назарова
Олександра Назарова

Саме його прес-служба і повідомила про смерть легенди. Причиною смерті назвали поліорганну недостатність.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.