Син Михайла Єфремова Микита показав свою кохану і розповів, як проводить з нею вихідні

Старший син Михайла Єфремова Микита вже більше року зустрічається з телеведучою Марією Іваковой. Разом з нею він відправився в подорож Алтайським краєм.

32-річний актор Микита Єфремов в одному з останніх інтерв’ю зізнався, що зараз знаходиться в глибокій депресії після ДТП, яке влаштував його батько. Нагадаємо, що Михайло Єфремов на початку червня сів п’яним за кермо і став винуватцем смертельної аварії. Зараз актор перебуває під слідством і чекає суду.

Його син Микита відвідував батька і лише пару раз виходив на зв’язок із засобами масової інформації. Через три тижні після трагедії він опублікував свій перший пост в соціальних мережах, в якому написав, що щиро співчуває родині загиблого, а свого батька бажає мужності пережити все це.

Трохи пізніше Микита розповів журналістам, що відвідує психолога і групи підтримки. Як видно по його особистому блогу, пережити депресію йому допомагаємо його кохана Марія Івакова.

Никита Ефремов и Мария Ивакова
Микита Єфремов і Марія Івакова

Дівчина забрала актора в подорож, адже вона в цій справі – справжній професіонал. Марія – ведуча телепрограми «Орел і решка. Шопінг »- вона відвідала багато країн і міст.

Разом з Микитою Івакова зараз досліджує Алтайський край. Закохані поділилися знімками, які вони зробили в долині річки Чулишман. Микита розповів, що вони пропливли на катері 70 кілометрів по Телецькому озера, а після 2,5 години йшли по грунтовій дорозі.

Фото с Instagram Никты
Фото з Instagram Нікти

У похід пара пішла разом з друзями. Зараз Микита насолоджується видами природи з коханою і максимально абстрагується від всіх проблем, які чекають його в Москві.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.