Анастасія Заворотнюк останні новини: актриса виписалася з лікарні і продовжує лікування в колі сім’ї

Актриса Анастасія Заворотнюк повернулася додому після тривалого лікування в медичних установах і продовжує відновлюватися вдома. Що відомо про стан артистки — читайте далі.

Зірка “Моєї прекрасної няні” Анастасія Заворотнюк повернулася додому після тривалого лікування. Як повідомили друзі і лікарі актриси, вона повільно йде на поправку і не потребує цілодобового спостереження лікарів, тому Заворотнюк дозволили повернутися додому для відновлення.

Нагадаємо, що в жовтні 2019 року близьке оточення артистки повідомило, що їй поставили діагноз пухлина головного мозку. Через рік після декількох курсів лікування Анастасія повернулася додому. Зараз актриса перебуває поруч з чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим, вдома на самоізоляції.

Анастасия Заовротнюк и Петр Чернышев
Анастасія Заовротнюк і Петро Чернишов

Як повідомили лікарі Заворотнюк, їй допомогли протипухлинні таблетки, які виробляють в одному з університетів Америки. Даний препарат блокує ріст ракових клітин за принципом роботи хімічної і гормональної терапії.

На даному етапі Анастасія проходить курс підтримуючого лікування — її організм дуже ослаблений, а сама актриса виглядає блідою. Від найбільш примітивної інфекції Заворотнюк може постраждати.

За словами близького оточення актриси, зовні вона змінилася — з’явилися набряки навколо очей, шкіра стала блідою. Під час хіміотерапії зірка “Моєї прекрасної няні” втратила волосся, проте воно вже практично відросло. Зараз актриса уникає різних фізичних навантажень, вона читає книги і відпочиває. Лікарі повідомляють, що у неї великі шанси на одужання і повернення до звичного життя.

Чоловік Заворотнюк Петро поділився, що Анастасія ясно мислить і багато спілкується з ним і донькою. Вона також здорово схудла після того, як перестала приймати гормони. В цілому, актриса в гарному настрої, але відмовляється дивитися телевізор — не хоче нервувати.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.